Simona Pătruleasa arată demențial în costum de baie, la 43 de ani

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
25/09/2018, 20:29
Simona Pătruleasa arată demențial în costum de baie, la 43 de ani GALERIE FOTO
Simona Pătruleasa arată demențial în costum de baie, la 43 de ani

Prezentatoare Știrilor Kanal D, Simona Pătruleasa arată bestial în costum de baie. Bruneta, în vârstă de 43 de ani, le oferă o adevărată lecție de stil femeilor din România. Chiar dacă nu se mai află la prima tinerețe, Simona arată fenomenal în costum de baie, la piscină.

Simona Pătruleasa arată extrem de bine în costum de baie

Vedeta Kanal D a atras toate privirile asupra ei când s-a afișat la piscină într-un costum de baie întreg, negru, dar extrem de sexy. Bruneta este o femeie frumoasă, care a „rupt” multe inimi de-a lungul vieții sale. Ei bine, nici acum nu se poate plânge Simona, care are o mulțime de fani ce o adoră.

Simona Pătruleasa, alături de fiica sa, Ingrid
Simona Pătruleasa, la piscină alături de fiica sa, Ingrid

Simona Pătruleasa are forme extrem de bine conturate! De aceea, prezentatoare nu are nicio „emoție” să apară în costum de baie pe rețelele de socializare.

Vedeta are o fiică în vârstă de șase ani, Ingrid, pe care a răsfățat-o toată vara la piscină. Cele două se simt bine una în compania celeilalte, iar din acest motiv petrec extrem de mult timp împreună. Simona este o mamă model, care își iubește fiica foarte mult și se implică în creșterea acesteia.

Simona Pătruleasa, 10 ani de căsnicie

Simona Pătruleasa este căsătorită din anul 2008. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de omul de afaceri Sabin Ivanof. Cei doi au avut o nuntă discretă, în insula Capri din Italia, la care au participat cei mai apropiați membrii ai familiei.

Anul acesta, 2018, cuplul Sabin și Simona au sărbătorit 10 ani de la căsătorie, iar cu prilejul acesta focoasa brunetă a ținut să-i transmită un frumos mesaj soțului său: „Acum 10 ani, într-o zi de 19, ne-am cunoscut! Peste înca 10 ani vom mai pune o poză dacă arătăm bine, dacă nu…”, a scris Simona Pătruleasa, pe o rețea de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×