Cât de mult s-a schimbat Roxana Nemeș, după relația cu Radu Groza

Maria Cristina   
în Stiri mondene
25/09/2018, 20:12
Cât de mult s-a schimbat Roxana Nemeș, după relația cu Radu Groza GALERIE FOTO
Cât de mult s-a schimbat Roxana Nemeș, după relația cu Radu Groza

Roxana Nemeș s-a schimbat enorm după relația pe care a avut-o alături de impresarul Radu Groza. Cei doi au fost împreună timp de cinci ani, iar blondina recunoaște că nu regretă absolut nimic, chiar dacă la un moment dat declara că a fost într-o relație „toxică”.

Roxana Nemeș este un alt om, după relația cu Radu Groza

Pe Roxana Nemeș a fost deranjată cel mai tare de zvonurile care au apărut în urma despărțirii lor. Gurile rele vorbeau la vremea respectivă că Roxana l-ar fi înșelat pe Radu Groza, iar de aici și „ruptura” inevitabilă a relației lor.

„Mie îmi place să fiu iubită şi automat să iubesc. Ce m-a deranjat atunci e că a fost un scandal aiurea. Noi suntem doi oameni ok. Nu era cazul să ajungem la aşa ceva, dar aşa a fost. Nu din cauza mea, nu din cauza lui, au venit alţii. Eu am fost foarte deschisă cu el. Am fost cinci ani de zile cu Radu. A fost iubire, nu înţelegi, e greu. Nu îmi pare rău de nimic”, a declarat Roxana Nemeş pentru Antena Stars.

Impresarul Radu Groza și Roxana Nemeș au îngropat securea războiului abia după trei ani.

„Mi-am luat viaţa în piept singură. Toată lumea m-a blamat pe mine. Eu am fost foarte puternică. Am avut şi momente mai grele…deloc uşoare. Este foarte important să ajungi să faci pace. Trei ani de zile nu am vorbit deloc. M-a sunat pentru un concert. El este într-o relaţie acum. Nu prea am stat singură. Îmi place să iubesc, să fiu iubită”, declara într-un interviu Roxana Nemeş.

A uitat de trecut și își trăiește prezentul

Frumoasa blondină a trecut peste toate greșelile trecutului, iar acum își trăiește prezentul….singură. Da, ați citit bine! Roxana Nemeș este singură și se declară foarte fericită așa!

„Sunt foarte bine așa cum sunt. Tot timpul prima întrebare e legată de măritiș. Este un pas foarte important, iar în momentul în care o să aleg, o să hotărâm atunci când simțim că e ce trebuie pentru un viitor împreună. Acum sunt singură. M-am despărțit de iubitul meu la începutul anului. Am avut nevoie de momentul meu, eu cu mine. M-a ajutat perioada asta. Eu zic că știu ce vreau”

Bărbatul ideal pentru Roxana Nemeș

„Bărbatul ideal nu știu cum arată, nu caut în momentul ăsta. Chiar îmi priește perioada asta. Pretendenți au existat tot timpul. Când vine cine trebuie să vină e perfect. Nu mi-am propus să fie rupt din soare, mie îmi plac bărbații deștepți…Încă mă simt tânără, mie-e foarte bine așa. Sunt foarte mulțumită de alegerea pe care am făcut-o. Mă împlinește foarte mult ceea ce fac. Faptul că am oameni frumoși pe lângă mine, fanii, e cel mai frumos sentiment.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×