Valentina Pelinel, ajutată de Mihaela Borcea să nască! Ce se întâmplă între femeile lui Cristi Borcea

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
07/02/2019, 15:29
Valentina Pelinel, ajutată de Mihaela Borcea să nască! Ce se întâmplă între femeile lui Cristi Borcea GALERIE FOTO
Valentina Pelinel, ajutată de Mihaela Borcea să nască! Ce se întâmplă între femeile lui Cristi Borcea

Femeile lui Cristi Borcea se înțeleg din nou de minune. Fosta soție a omului de afaceri, Mihaela Borcea, o va ajuta pe actuala, Valentina Pelinel, la naștere. Cele două s-au împăcat, după ce nu și-au vorbit o perioadă, iar surse apropiate familiei au dezvăluit că fosta soție a lui Cristi Borcea o ajută cu sfaturi despre sarcină pe Valentina Pelinel.

Mihaela Borcea fosta soție a lui Cristi Borcea a fost certată o perioadă cu actuala soție, Valentina Pelinel. Femeia cu care Cristi Borcea are gemeni s-a oferit să-i dea sfaturi celei care tocmai urmează să-i mai facă o pereche omului de afaceri. Mihaela și Cristi Borcea au o preche de gemeni pe Angelo și Melissa, iar fosta soție are experiență în ceea ce privește nașterea și creșterea acestora, așa că a vrut s-o ajute pe Valentina.

Mihaela Borcea o ajută pe Valentina Pelinel la naștere. Cele două doamne Borcea s-au împăcat

Valentina Pelinel ar putea fi ajutată de Mihaela Borcea să nască! Fosta și actuala soție a lui Cristi Borcea sunt din nou în relații bune după ce, o perioadă, ele nu și-au mai vorbit.  ”Cele două au o relație bună, iar cel mai fericit pare a fi Cristi, care ține la familie și la legăturile cordiale între persoanele din viața lui”, au dezvăluit surse din anturajul familiei. Împăcarea a fost grăbită chiar de Crisrti Borcea care a vrut să fie alături de familie de Sărăbători. De Crăciun el i-a strâns pe toți cei 7 copii ai săi.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au deja un fiu, Milan (2 ani și jumătate)

Chiar dacă acum este căsătorit cu Valentina Pelinel, Cristi Borcea a petrecut Crăciunul alături de toți cei 7 copii ai săi chiar în casa fostei soții, Mihaela. După aceea Cristi Borcea a mers în Poiana Brașov, unde a tras o sperietură groznică, după ce fiul său Milan a fugit în fața unei mașini. Acum Cristi Borcea și Valentina Pelinel pregătesc nașterea gemenelor cuplului. Actuala soție a omului de afaceri este însărcinată și trebuie să nască la începutul lunii martie două fetițe care vor purta același nume, Maria, după cum a dezvăluit actuala doamnă Borcea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×