Gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea vor purta același nume!

Ciprian Postolache   
în Valentina Pelinel
03/02/2019, 22:59
Gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea vor purta același nume! GALERIE FOTO

Valentina Pelinel a făcut o dezvăluire bombă! Gemenele lui Cristi Borcea care se vor naște în această primăvară vor purta același nume! Valentina Pelinel a spus într-un interviu că cel mai probabil pe cele două fetițe le va chema la fel. „Vor fi amândouă Maria”, a spus soția lui Cristi Borcea.

Cristi Borcea a aranjat până la cele mai mici detalii nașterea gemenelor sale la o clinică privată din Capitală. ”El s-a ocupat de tot la clinica privată. A ales salonul de lux, a optat pentru două pătuțuri, pentru lenjeria cea mai scumpă și, firește pentru a avea două asistente personale, lucru care pare să îl fi costat în jur de 10.000 de euro”, au dezvăluit apropiați ai cuplului. Cele două fetițe vor avea fiecare asistenta ei care se va asigura că totul decurge foarte bine. Camera în care va locui Valentina Pelinel și micuțele sale este una de lux.

Gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea se vor numi amândouă Maria!

Valentina Pelinel a anunțat că cele două gemene pe care le are cu Cristi Borcea se vor numi la fel. Nașterea urmează să aibă loc la începutul lunii martie la o clinică privată din București. „Mi-am dorit tare, chiar şi după Milan, să mai am copii. Îmi doream foarte tare încă un copil, nu neapărat doi. M-au cuprins toate emoţiile şi aşa o adrenalină. Cristi s-a bucurat tare! Maria o să fie un nume. Vor avea, evident, şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria”, a spus Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel a pregătit deja camera gemenelor sale care vor purta același nume: Maria

Soția lui Cristi Borcea a pregătit și camera pentru cele două micuțe care vor veni pe lume în această primăvară. „Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese.”, a spus  Valentina Pelinel, care a luat deja în sarcină peste 17 kilograme. La sarcina anterioară cu Milan, soția lui Cristi Borcea s-a îngrășat 26 de kg.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×