Valentina Pelinel, petrecere în cinstea gemenelor! Când va naște soția lui Cristi Borcea

Maria Cristina   
în Stiri mondene
27/01/2019, 15:22
Valentina Pelinel, petrecere în cinstea gemenelor! Când va naște soția lui Cristi Borcea GALERIE FOTO

Valentina Pelinel a dat o petrecere în cinstea gemenelor. Soția lui Cristian Borcea a primit cel mai frumos cadou din partea prietenelor sale. Acestea au organizat o petrecere surpriză pentru gemenele ce vor urma să vină pe lume.

Prietenele Valentinel Pelinel i-au organizat un baby shower de zile mari. Petrecerea este în cinstea gemenelor din burtica frumoasei blondine. Aceasta a radiat la eveniment și s-a distrat pe cinste. Valentina Pelinel a îmbrăcat o rochiță destul de scurtă, cu imprimeu floral, potrivit Spynews.

Valentina Pelinel, petrecere surpriză pentru gemene

Valentina Pelinel, petrecere în cinstea gemenelor! Când va naște soția lui Cristi Borcea
Valentina Pelinel, petrecere în cinstea gemenelor! Când va naște soția lui Cristi Borcea

Cele mai bune prietene ale Valentinei i-au organizat o mega-petrecere în cinstea fetițelor gemene ce vor apărea pe lume în mai puțin de o lună. Soția lui Cristi Borcea nu își mai încape în piele de fericire de când a aflat că va aduce pe lume două minunății.

„Unul lângă altul, față în față, mereu împreună, chiar și în momentele când totul părea pierdut. Uneori, viața bate filmul și iubirea învinge. Iubitul meu, soțul meu, tatăl copiilor mei, partenerul și prietenul meu, toți în același om, pe care l-am ales și pe care înainte de a-l iubi, îl respect și admir. La mulți ani, iubirea mea!”, a scris fostul model, pe un cont de socializare.

”Cu Milan a fost o sarcină extrem de uşoară, nici acum nu e extrem de grea având în vedere ca sunt gemeni. Îmi e mai greu… mă mişc mai greu… am avut ceva dureri de spate, am avut o perioadă scurtă de arsuri. Sunt elemente noi pe care nu le-am experimentat în sarcina cu Milan… din câte am auzit ar trebui să fiu mulţumită, norocoasă şi să fiu binecuvântată. (…). Am pus minim 15 kg. Încerc să mă cântăresc mai rar, că pe ultima sută cântarul se accelerează, dar și la Milan am luat 26 de kilograme. Nu mă credea nimeni”, a declarat, la acel moment, Valentina Pelinel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×