Marcel Toader și Maria Constantin au dat nas în nas la o petrecere! Ce s-a întâmplat apoi

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/12/2018, 15:08
Marcel Toader și Maria Constantin au dat nas în nas la o petrecere! Ce s-a întâmplat apoi
Marcel Toader și Maria Constantin, întâlnire de proporții!

Marcel Toader și Maria Constantin și-au reîntâlnit privirile  la un eveniment! Trebuia să aibă loc și o astfel de întâlnire a celor doi, fiind prezenți în lumea mondenă. De la divorțul scandalos pe care l-au avut, aceștia nu au mai interacționat de niciun fel, dat fiind acuzele grave pe care și le-au adus la finele căsniciei. Marcel Toader a susținut sus și tare că Maria Constantin l-a înșelat, iar cântăreața a spus că ea susținea în mare parte cheltuielile locuinței în care stăteau, dar și multe alte nereguli care nu trebuiau să existe într-o relație.

„În momentul în care o relaţie devine instabilă. Uităm de acest vis şi ne căsătorim. În momentul în care nu mai eşti fericit, eu am avut curajul să spun stop. Sunt liniştită şi asta contează foarte mult. Trebuie să păstrezi un strop de dragoste şi pentru tine. Mi-am închis telefonul şi nu l-am mai deschis două zile. A fost ca un scut de apărare. Am consultat şi un psiholog şi mi-a spus că sunt bine. Nu vreau să atac pe nimeni. Lucrurile din viaţa mea încep să se aşeze. Sunt pe calea cea bună. Nu există nimeni în viaţa mea.  Primesc multe mesaje, dar nu-mi stă capul la aşa ceva. E mult prea devreme să vorbesc despre aşa ceva.”

Marcel Toader s-a întâlnit cu Maria Constantin!

Foștii soți s-au întâlnit cu ocazia evenimentului cu tematica inspirată din „Marele Gatsby”, organizat de Antena Stars. Multe vedete au fost prezente în cadrul acestuia, iar cei doi s-a regăsit aici. Odată și odată tot trebuia să se întâmple acest lucru.

Maria Constantin și Marcel Toader, pe vremea când erau împreună
Maria Constantin și Marcel Toader, pe vremea când erau împreună

Printre invitați s-au aflat și: Pepe, Jean de la Craiova, Nico, Cezar Oautu, Maria Constantin, Marcel Toader, Anda Adam, Adriana Antoni, Mandinga, Jorge, Roxana Nemeș, Saveta Bogdan și Romică Țociu. Marcel Toader și Maria Constantin au părut foarte discreți în priviri și gesturi, părând că flacăra certurilor dintre ei s-a stins.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×