Gabriela Cristea nu își poate recupera 400.000 de euro de la Marcel Toader

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
23/07/2018, 09:29
Gabriela Cristea nu își poate recupera 400.000 de euro de la Marcel Toader GALERIE FOTO

Gabriela Cristea nu își poate recupera 400.000 de euro de la Marcel Toader. Totul, după ce a intentat un proces împotriva lui, pe motiv că fostul ei soț i-ar fi sustras banii din conturile ei și le-ar fi trecut în contul firmelor sale falimentare.

Al doilea proces cu soțul ei a pornit după răsunătorul proces din 2013. Gabriela Cristea spera că așa își va recupera cei 400.000 de eruo pe care susține că fostul soț i-a pus fără știrea ei în coturile firmelor sale. Din păcate, acestea sunt falimentare, iar judecătorii au decis ca, cel puțin pentru moment, prezentatoarea TV să uite de acești bani, cererea ei fiind suspendată.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gabriela Cristea nu își poate recupera 400.000 de euro de la Marcel Toader

Au fost 3 ani de procese, în care Gabriela Cristea a încercat să-și recupereze cei 400.000de  euro de la firmele fostului soț, Marcel Toader. Iată că, însă, aceasta mai are de așteptat, pentru că firmele sunt în insolvență și procedura mai durează.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×