Maria Constantin are un iubit celebru! S-au afișat pentru prima dată împreună, la un eveniment de familie

Ana Chivu   
în Stiri mondene
29/10/2018, 17:20
Maria Constantin are un iubit celebru! S-au afișat pentru prima dată împreună, la un eveniment de familie GALERIE FOTO
Maria Constantin, prima apriție șa brațul noului iubit, Dacian Varga

Maria Constantin și-a dezvăluit în final noua iubire, iubitul acesteia este Dacian Varga! Cei doi au fost surprinși foarte apropiați în drum spre un eveniment de familie. După un scandal serios cu fostul ei soț, Marcel Toader, cântăreața crede din nou în dragoste.

Deși s-a speculant o vreme îndelungată că Maria Constantin ar avea o relație, aceasta nu a afirmat și nici nu a infirmat nimic. Se pare că cei doi au decis să dezvăluiască public relația când lucrurile au fost deja destul de stabile în ceea ce ăi privește. Amorezii și-au făcut apariția împreună la un eveniment de familie, și au lăsat să se vadă cât de fericiți și îndrăgostiți sunt.

Maria Constantin, relație cu Dacian Varga

Poate de data aceasta Maria Constantiv va avea noroc, după eșecul căsniciei cu Marcel Toader. Aceasta a apărut la braț alături de Dacian Varga, noul iubit. Oare va bate ceasul pentru al treilea mariaj al cântăreței? Să fie a treia oară cu noroc?

Dacian Varga, noul amorez al Mariei Constantin
Dacian Varga, noul amorez al Mariei Constantin

”Eu cred că m-am străduit și am tras foarte mult de aceste două căsnicii. Nu regret nimic, cred că pentru fiecare om este un destin. Se spune că Dumnezeu îi dă omului cât poate să ducă. Iar eu am dus mult. Cred că eu personal am greșit dăruind foarte mult. Sunt foarte implicată în momentul în care eu iubesc”, a declarat Maria Constantin.

Maria Constantin, despre scandalurile căsniciei: „Anumite lucruri sunt neadevărate”

Maria Constantin are la activ două mariaje nereușite, iar din prima, și un băiețel. De departe cea mai controversată a fost cea cu Marcel Toader, omul cunoscut în România cu multe tentative de căsătorii. Solista s-a căsătorit cu omul de afaceri în anul 2015, după doi ani de iubire.

Totul a fost dat uitării după numeroasele speculații ale lui Marcel Toader cum că ar fi înșelat-o pe tot parcursul timpului împreună. Cu toate acestea, se pare că solista de muzică populară s-a vindecat, așa că se poate plimba liniștită cu noul iubit, fotbalistul Dacian Varga. “E un subiect destul de… tardiv, trecut. Morţii cu morţii, viii cu viii. Eu sunt un om cu educaţie şi ştiu să salut, însă sunt anumite lucruri care s-au spus despre mine şi neadevărate. Pentru mine cea mai importantă este familia”, a mai declarat Maria Constantin.

Ciprian Tapotă, primul soț al Mariei Constantin: „Minte la fel cum respiră!”

Din fericire, prima căsătorie alături de Ciprian Tapotă i-a adus un băiețel.  De asemenea,  fostul șot după șase ani de relație, a spus că infidelitatea l-a făcut să-i spună adio. „Minte la fel de usor cum respira. Nu am surprize. Nu ma impresioneaza ce spune. Pot sa jur si in biserica. Nu am lovit-o niciodata. Cu cateva zile inainte sa plece, am surprins-o vorbind la telefon, intr-o camera, pe intuneric. Isi pregatea separarea, vorbea cu avocata”, a spus Ciprian Tapotă Lătărețu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×