Ciprian Tapota dezminte relația cu fosta lui soție, Maria Constantin! ”Nu suport să stau lângă această femeie”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
10/09/2018, 21:37
Ciprian Tapota dezminte relația cu fosta lui soție, Maria Constantin! ”Nu suport să stau lângă această femeie” GALERIE FOTO
Ciprian Tapota dezminte ca ar avea o relatie cu fosta lui sotie, Maria Constantin

Maria Constantin și fostul ei soț, Ciprian Tapota, au din nou o relație! Cam așa sunau știrile acum câteva luni, însă mass media scria despre faptul că cei doi au căzut cumva de acord pentru ca fiul lor să petreacă mai mult timp cu mama lui. Adevărul este altul, de fapt!

Cei doi au împreună un băiețel, Codruț, care chiar zilele trecute a împlinit vârsta de 9 ani. Deși copilul se află în custodie la tatăl său, mama lui i-a organizat ziua de naștere, la un hotel din Târgu Jiu. Codruț și-a petrecut și mare parte din vacanță alături de mama sa, Maria Constantin.

Citește și Maria Constantin în costum de baie! Fanii spun că a purtat un costum prea mic!

Citește și Maria Constantin, bătută de soţia amantului ei! Dezvăluirea, făcută în direct!

Maria Constantin și Ciprian Tapota nu mai au o relație sub nicio formă!

Ciprian Tapota și Maria Constantin s-au aflat pe poziții adverse de foarte multe ori, până acum, în privința perioadelor pe care fiecare dintre ei dorește să le petreacă împreuncă cu copilul.

Fostul soț al Marianei Constantin a fost vizibil deranjat atunci când a aflat că sunt destui care presupun că el și fosta soție au revenit la sentimente mai bune. S-a discutat chiar și despre o eventuală împăcare, numai că Ciprian Tapota a ripostat: ”Vreau să lămurim un lucru: celor ce ați spus că m-am împăcat cu Maria Constantin să vă fie rușine. Pentru mine este un capitol închis de foarte mult timp. Încetați cu aceste lucruri pentru că sunteți penibili”!

Ciprian Tapota și-a refăcut viața după ce s-a despărțit de Maria Constantin, iar acum este alături de Diana, cea care i-a dăruit și un băiețel. Ciprian Tapota, nervos, a continuat să o demoleze pe fosta sa soție:

”Eu nu am fost azi la ziua lui Codruț și asta pentru că, familia mea a uitat cât de mult rău ne-a făcut (și cel mai mult lui Codruț), eu nu o să uit niciodată. Dudu, să știi că te iubesc mult și o să îți organizez cea mai frumoasă zi de naștere zilele următoare! La mulți ani! Te pupăm!”, a încheiat Cirian Tapota.

Maria Constantin are un iubit invizibil

Recent, Maria Constantin a anunțat în presă că are iubit, dar acesta nu vrea să apară pe nicăieri, deoarece nu este persoană publică. Vedeta a făcut însă o declarație care a tulburat de tot apele!

Frumoasa cântăreață primește multe mesaje de la bărbați singuri sau care se simt singuri. Într-unul dintre aceste mesaje, cineva i-a propus Mariei Constantin să îl cunoscă pe fiul unei doamne, fapt ce a amuzat-o pe tânăra artistă. Atunci a scăpat porumbelul!

”Am declarat recet în presă că ar exista cineva în viaţa mea… pentru a pune stop mesajelor de genul. Dar fără rezultat”, a scris Maria Constantin. Maria Constantin a fost recent plecată în vacanţă, dar singură. Vedeta i-a innebunit pe italieni cu formele ei! ”A fost puţin şocat prima dată. A crezut puţin la început că nu sunt singură. Nu am stat foarte mult pe telefon. Până la urmă este vorba de încredere”, a mai vorbit Maria Constantin despre presupusul ei iubit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×