Maria Constantin iubește din nou! Este în culmea fericirii

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
28/05/2018, 16:14
Maria Constantin iubește din nou! Este în culmea fericirii GALERIE FOTO
Maria Constantin este în culmea fericirii! Când toți credeau că nu își va mai găsi jumătatea - vedeta a dat replica!

Maria Constantin iubește din nou! Este în culmea fericirii. Vestea a apărut când toți credeau că Maria Constantin nu are noroc în dragoste. Cântăreața de muzică populară își pierduse speranța că va găsi un om corect și loial, excluzând total ideea unei eventuale căsnicii.

A ieșit soarele pe strada Mariei Constantin

Ambele căsnicii ale cântăreței s-au terminat cu discuții aprinse, dar de data aceasta, Maria nu vrea să mai renunțe. Dacă de fiecare dată primul său soț, Ciprian Tapotă, o acuza pe Maria că nu respectă îndatoririle față de copil, acum solista îl pune la zid și nu vrea să audă niciun refuz.

Maria Constantin a vorbit într-o emisiune despre căsniciile sale eșuate, dar spunea că nu și-a pierdut speranța și: „(…) sunt convinsă că voi găsi acel om care mă va iubi până la adânci bătrâneți”, mărturisea Maria Constantin prezentatoarei emisiunii „Dincolo de aparente”.

„Eu iubesc”, spune Maria. Uşor neîncrezătoare, dar zâmbitoare. S-a redescoperit pe sine şi, cel mai important pentru ea, a bifat o victorie în instanţă cu fostul  soţ. Acum se pregăteşte să plece în prima vacanţă în străinătate cu fiul ei. Şi chiar dacă sufletul îi este sfâşiat de faptul că băieţelul ei nu creşte lângă ea, Maria este optimistă şi este convinsă că va veni clipa când vor fi împreună zi de zi, potrivit spynews.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×