Ce s-a întâmplat în închisoare după ce Valentina Pelinel a născut! Cristi Borcea a pus mâna pe telefon

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
02/03/2019, 16:30
Ce s-a întâmplat în închisoare după ce Valentina Pelinel a născut! Cristi Borcea a pus mâna pe telefon
Mesajul emoționant al lui Cristi Borcea pentru soția sa

Cristi Borcea nu a mai avut răbdare. Aflat în închisoare, fostul patron al lui Dinamo și-a sunat soția imediat ce a aflat că aceasta a născut. Cei doi au devenit părinții unei perechi de gemene, Indira Maria și Rania Maria.

Cristi Borcea a sunat-o pe Valentina Pelinel

Deși se afla după gratii, unde execută o pedeapsă de 5 ani în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri, Cristi Borcea are și motive de bucurie. Chiar de 1 Martie, odată cu venirea primăverii, Valentina Pelinel a dat naștere unei frumoase perechi de gemene.

Valentina Pelinel l-a făcut din nou tată pe Borcea
Valentina Pelinel l-a făcut din nou tată pe Borcea

De îndată ce a aflat fericita veste, fostul acționar majoritar al clubului de fotbal Dinamo București a trecut la fapte și i-a trimis soției sale un imens buchet de trandafiri roșii, cu ajutorul șoferului. Și nu s-a muțumit doar cu atât. A vrut foarte tare să-i audă vocea în aceste momente pline de bucurie, astfel că a făcut tot posibilul pentru a vorbi la telefon cu Valentina.

Ce i-a transmis Borcea soției sale

După ce  a primit acceptul celor de la penitenciarul Rahova, unde se află încarcerat, Cristi Borcea a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe Valentina Pelinel. Mai mult decât atât, proaspătul tătic i-a transmis un mesaj emoționant.

Cristi Borcea și Valentina Păluinel sunt părinți pentru a doua oară
Cristi Borcea și Valentina Păluinel sunt părinți pentru a doua oară

Soțul ei a sunat-o! Emoționat, i-a spus că o iubește
Citeşte întreaga ştire:Ce i-a spus Cristi Borcea la telefon Valentinei Pelinel, imediat după ce a născut” 
, au povestit apropiați ai Valentinei Pelinel. Cristi Borcea are în total nouă copii: un băiat și o fată din căsnicia cu Alina Vidican, un băiat și o pereche de gemeni cu Mihaela Borcea, prima soție a omului de afaceri, dar și un copil rezultat în urma relației cu o avocată.

Cristi Borcea a fost condamnat în dosarul retrocedărilor

Reamintim că fostul patron al clubului Dinamo București, Cristi Borcea, a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și plaje. Radu Mazăre, dar și fostul acționar dinamovist Dragoș Săvulescu au primit de asemenea condamnări aspre din partea magistraților.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×