Ce emisiuni și show-uri TV vor începe pe Pro TV, Antena 1 sau Kanal D în toamnă

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
12/08/2019, 15:29
Ce emisiuni și show-uri TV vor începe pe Pro TV, Antena 1 sau Kanal D în toamnă GALERIE FOTO
Ce emisiuni și show-uri TV vor începe pe Pro TV Antena 1 sau Kanal D în toamnă

Ce emisiuni și show-uri TV vor începe pe Pro TV, Antena 1 sau Kanal D, din toamnă! Televiziunile se întrec să aducă pe micile ecrane conținut din ce în ce mai atractiv, care să-i facă pe telespectatori să rămână pe postul respectiv de televiziune!

Ce emisiuni și show-uri TV vor începe pe Pro TV, Antena 1 sau Kanal D în toamnă

Pro TV vine cu emisiuni noi și seriale la fel de noi! În plus, una dintre cele mai iubite emisiuni de la Pro TV se întoarce pe micile ecrane din această toamnă, dar într-o formulă diferită. Trei figuri noi vor juriza celebrul show, care promite să fie iarăşi lider de audienţă. Postul de Pache Protopopescu i-a reunit în echipa de jurați pe chef Joseph Hadad , pe chef Silviu Chelaru și pe artistul Cosmin Tudoran! Așadar, se anunță o emisiune de excepție!

Alte emisiuni anunțate în grila de toamnă sunt ”Gospodar fără pereche”, prezentată de Anamaria Reghecampf, ”România, jos pălăria”, prezentată de Florin Busuioc, ”Visuri la cheie”, ”Vocea României”, cu Adi Despot printre jurați, ”Forh Boyar”, dar revin și serialele ”Las Fierbinți” și ”Ai noștri”. În plus, după succesul înregistrat de Vlad, Pro Tv pregătește un nou serial. Este vorba despre Profu’, care va începe la toamnă și care îl are în rol principal pe Andi Vasluianu. Actorul joacă rolul unui profesor nonconformist, care încearcă să-și lase altfel amprenta asupra educației elevilor săi.

Ce emisiuni și show-uri TV vor începe pe Pro TV Antena 1 sau Kanal D în toamnă
Ce emisiuni și show-uri TV vor începe pe Pro TV Antena 1 sau Kanal D în toamnă

”Îmi place dansul” vine la Kanal D

Antena 1 vine și ea cu seriale și emisiuni care mai de care mai atrăgătoare! Un nou serial va începe, în această toamnă! Este vorba despre „Mangalița”, care îl are în rol principal pe actorul Teo Corban, pe care publicul l-a mai văzut în serialele de la Pro TV, „Ai noştri”, „Atletico Textila”, în „Umbre” de la HBO, dar și în lungmetrajele „Poziția copilului”, „După Dealuri”și în multe alte producții.

„<> este o satiră a realității din administrația locală a orașelor mici, precum și a societății din aceste orașe. Am vrut să fim cât mai aproape de comicul involuntar al funcționarilor publici, așa că multe situații sunt inspirate din realitate. Vorbind despre personaje, este imposibil ca oricare cetățean al României să nu fi dat nas în nas cel puțin cu o parte din personajele din Mangalița, spune Gabriel Popescu, producătorul general.

Emisiuni care au făcut istorie în România revin pe micile ecrane. “Te cunosc de undeva” a ajuns la al 8-lea sezon, ”X-Factor” promite și el că va ține telespectatorii cu sufletul la gură, mai ales că îndrăgitul Horia Brenciu se întoarce în juriu, alături de Delia și Ștefan Bănică.

Nea Mărin revine și el la Antena 1 cu o emisiune nouă: “Poftiti pe la noi! Poftiți de vă iubiți!”. Cuplurile care nu au ajuns să se căsătorească din diferite motive, vor avea o surpriză imensă. Nea Mărin, împreună cu o sumedenie de vedete vor organiza nunți de vis pentru oamenii de rând, în cârdășie ori cu unul dintre miri, ori cu o rudă sau un prieten de-al cuplului.

Pentru aceasta toamna, Antena 1 a pregatit, în premieră, un show cu și despre animalele de companie. “Ham Talent”, un show cu pedigree de vedeta, caută animale de companie care să ia piuitul oricărui telespectator care va privi noua emisiune realizata de postul de televiziune din Băneasa.

Revine și emisiunea ”Burlăcița”, cu Daniela Crudu în prim plan, care speră să-și găsească jumătatea. “Am ceva sa-ti spun” este o nouăproducție Antena 1 care aduce în fața telespectatorilor oameni speciali, care au trecut prin experiențe incredibile. ”iUmor” revine cu al 7-lea sezon!

Kanal D vine cu emisiuni și seriale noi. Pe lângă serialele turcești care au cucerit România, conducerea Kanal D vine și cu alte producții proprii! Telespectatorii vor fi dependenți de comedia ”Moldovenii”, care va fi lansată de Kanal D în aceată toamnă. Victor Slav și Mihaela Dorobațu sunt prezentatorii emisiunii vedetă de la kanal d care va vedea lumina zilei în această toamnă! Se numește ”Imi place dansul” și se anunță a fi o emisiune plină de viață, care va crea dependență!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×