Cine e Cristina Dorobanțu, coprezentatoarea lui Victor Slav la emisiunea Îmi place Dansul de la Kanal D. FOTO

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
08/08/2019, 15:51
Cine e Cristina Dorobanțu, coprezentatoarea lui Victor Slav la emisiunea Îmi place Dansul de la Kanal D. FOTO GALERIE FOTO
Cine este Cristina Dorobanțu, coprezentatoarea emisiunii ”Imi place dansul”, de a Kanal D

Cine este Cristina Dorobanțu, coprezentatoarea lui Victor Slav la emisiunea ”Îmi place Dansul”, de la Kanal D! Ei bine, frumoasa Cristina Dorobanțu și-a făcut apariția pe micile ecrane tot la Kanal D, la emisiunea ”Bravo, ai stil”, unde a făcut furori printre concurente, juriu și telespectatori!

Cine este Cristina Dorobanțu, coprezentatoarea lui Victor Slav la emisiunea Îmi place Dansul

După ”Bravo, ai stil!”, Cristina Dorobanțu, în vârstă de 27 de ani, a fost o prezență constantă în emisiunea „Teo Show”, alaturi de Teo Trandafir si Bursucu, în calitate de prezentator al rubricii „Secrete între fete”. Cristina Mihaela Dorobanțu este așadar o tânără vedetă care a dovedit că frumusețea merge mână în mână cu inteligența, spontaneitatea și dorinta de a face performanță.

”Sunt nerabdatoare sa inceapa competitia . E un vis implinit sa fac parte din acest show grandios.  Voi fi in permanenta alaturi de concurenti, stiu ce inseamna emotiile uriase, sa fii concurent si sa ai atata presiune pe umeri. Nu va fi o lupta usoara pentru ei, dar va fi probabil cea mai frumoasa experienta a vietii lor. Ii invit pe telespctatori sa sa fie alaturi de concurenti in calatoria lor spre a-si implini visul”, a declarat Cristina Mihaela Dorobantu.

Cine este Cristina Dorobanțu
Cine este Cristina Dorobanțu

”Îmi place dansul”, show-ul incendiar al toamnei, la Kanal D

Cristina Dorobanțu trăiește o iubire ca în filme, alături de cel care îi va deveni soț, deoarece a fost cerută în căsătorie! “Ne-am cunoscut la mare, în urmă cu cinci ani, la o petrecere. El mă ştia de ceva vreme atunci şi a considerat că este momentul ideal pentru a intra în vorbă cu mine. M-a invitat la masă, la restaurantul Scoica, iar în acea seară am vorbit mult, am descoperit că avem atât de multe lucruri în comun, şi a fost nevoie doar de o clipă pentru ca flacăra iubirii să izbucnească. A fost dragoste la prima vedere.

De atunci ne-a plăcut să fim discreţi în ceea ce priveşte viaţa personală. Lui nici pe social media nu îi place să apară. Preferă să se dedice vieţii profesionale şi private, să fim doar noi pentru noi. Rareori am mai postat eu fotografii cu noi doi împreună”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanţu.

”Telespectatorii vor avea parte în toamna aceasta de o incredibilă competiție de dans. Concurenți ambițioși și talentați vor face deliciul publicului prin evoluțiile lor, jurații, Beatrice Rancea, Emil Rengle, Cocuța și CRBL, vor fi cu ochii pe fiecare mișcare a lor. Coregrafiile complexe, creativitatea, momentele neprevăzute, emoțiile uriașe nu vor lipsi din acest show extraordinar.

Toți cei care vor să participe la competiția televizată și să intre în posesia marelui premiu de 100.000 de lei sunt invitați să se înscrie accesând pagina casting@kanald.ro. Îi asteaptă lumina reflectoarelor și emoția unei competiții care va uimi o țară întreagă”, după cum ne anunță Kanal D.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×