Beatrice Rancea va face parte din juriul emisiunii de dans de la Kanal D. Câți bani va primi câștigătorul

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/07/2019, 16:41
Beatrice Rancea va face parte din juriul emisiunii de dans de la Kanal D. Câți bani va primi câștigătorul
Beatrice Rancea va juriza o emisiune de dans la Kanal D. Sursa foto: femeia.ro

Beatrice Rancea este regizor de operă și teatru și în curând va reveni pe micile ecrane. Fostul jurat de la ”Dansez pentru tine” va face parte din juriul unei emisiuni de dans care se va difuza din toamna aceasta la Kanal D. 

Beatrice Rancea va fi jurat într-o emisiune de dans dufuzată de Kanal D

Beatrice Rancea este unul dintre cei mai apreciați regizori de spectacole de teatru și operă în țară, dar și peste hotare. RegizoareA va ocupa din toamnă rolul de jurat într-o emisiune de dans difuzată de Kanal D. Este vorba de show-ul ”Îmi place dansul”, emisiune bazată pe formatul internațional – The Dance Floor, unde iubitorii dansului vor avea parte de o serie de provocări, dar și adrenalină. Casting-ul pentru această emisiune este în desfășurare, iar câștigătorul va pleca acasă cu un premiu de 100.000 de lei.

„Dansul este un mod de a trăi, de a visa, de a exista. Îmi doresc ca, prin intermediul acestui show, să cunosc tineri talentați, dăruiți dansului, care să impresioneze telespectatorii prin evoluțiile lor. Îmi doresc, de asemenea, ca această emisiune să reprezinte lozul lor câștigător în pariul cu scena, cu viața.”, a declarat Beatrice Rancea, conform paginademedia.ro. ”Îmi place dansul” le propune concurenților muzică bună, ritm și cele mai intense competiții.

Beatrice Rancea a fost balerină profesionistă până la 30 de ani
Beatrice Rancea este regizor de film și teatru și din toamnă va apărea pe micile ecrane, va fi jurat la emisiunea ”Îmi place dansul” de la Kanal D. Sursa foto: adevarul.ro

Beatrice Rancea a fost jurat și la ”Dansez pentru tine”

Regizoarea de teatru a fost jurat la ”Dansez pentru tine” alături de Mihai Petre, Emilia Popescu, Wilmark și Edi Stancu. După ce emisiunea s-a încheiat Beatrice Rancea și Mihai Petre au fost colegi la emisiunea ”Ham Talent”, difuzată la Antena 1 și produsă de Mona Segall. În momentul de față Beatrice Rancea este Managerul General al Operei Naționale din Iași.

De-a lungul carierei a montat zeci de producții de teatru și operă. Înainte de a cocheta cu regia Beatrice a fost balerină profesionistă până la vârsta de 30 ani când un accident la genunchi i-a oprit cariera. Beatrice Rancea nu a renunțat la scenă și s-a orientat spre regie și a avut numeroase apariții la TV în show-uri de succes.

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×