Când începe sezonul 7 al emisiunii iUmor, transmisă de Antena 1

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
31/07/2019, 16:36
Când începe sezonul 7 al emisiunii iUmor, transmisă de Antena 1
Când va începe iUmor sezonul 7. Sursa foto: antenaplay.ro

Emisiunii iUmor, transmisă de postul de televiziune Antena 1 a ajuns la sezonul cu numărul 7. Mihai Bendeac, Delia și Cheloo și cel mai important concurenții vor putea fi văzuți pe micile ecrane începând cu luna noiembrie. 

iUmor a ajuns la sezonul cu numărul 7

iUmor se află în plină perioadă de preselecții pentru sezonul 7. Emisiunea difuzată de Antena 1 și Antena Play va începe un nou sezon în luna noiembrie. iUmor va fi difuzată în fiecare seară de sâmbătă, începând cu ora 20:00. În juriu se află în continuare Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, iar Șerban Copoț și Dan Badea sunt prezentatorii emisiunii.

Concurenții sunt așteptați să depășească limitele imaginației și să impresioneze prin numerele de umor fie că este vorba de magie, circ, stand-ul, muzică sau teatru. Concurenții care primesc în cadrul emisiunii cel puțin două ”Thumbs up”din partea juraților vor putea fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației iUmor. Câștigătorul fiecărei ediții va ajunge direct în finală.

Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dăncilă a câștigat în sezonul 6

O actriță din Republica Moldova a imitat-o perfect pe Viorica Dăncilă în cadrul emisiunii iUmor stârnind hohote de râs. Irena Boclincă este câștigătoarea finalei emisiunii din sezonul 6, dar actrița a fost copleșită de emoții și a ales să-i doneze lui Vasi Borcan premiul. „Să ştiţi că nu este uşor să vii într-un oraş şi să o iei de la zero, dar totuşi acest premiu o să meargă către cineva care poate nu că ar avea mai mult nevoie decât mine, dar cu siguranţă îi va folosi… Vasi Borcan!”, a strigat ea pe scena iUmor, conform a1.ro.

„Doamnelor şi domnilor, onorată asistenţă, bună ziua!   Sunt prim-ministra Republicii Românica Mare, am preluat portofelul de ministru cu un singur scop: să diminuez ţara noastră… dezastrul din ea. Am scris şi un postulat pe Facebook care mi-am exprimat în el indezirabilul regret că ţările din înconjurul Românicăi Mari nu recunosc profitul nostru psihologic de cetăţeni care ne tragem cu Traian şi Decebal… din Traian şi Decebal. Aşa cum spunea şi marele Ghiţă Mureşan, dacă nu ai înălţime, nu bagi mingea la coş. Nu poţi să nu ştii de unde vii. Eu, de exemplu, acum vin de la o mătuşă. Nu se poate să nu-ţi cunoşti istoria. Dacă nu ştii cine a fost Mozart şi nu ai nici cea mai mică idee câte tablouri a pictat, eşti mort pentru umanizare.”, este o parte din discursul actriței în prima ediție iUmor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×