Când începe sezonul 10 al emisiunii Românii au Talent, transmisă de Pro TV

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/07/2019, 18:21
Când începe sezonul 10 al emisiunii Românii au Talent, transmisă de Pro TV
Când începe Românii au talent sezonul 10. Sursa foto: PRO TV

Când începe sezonul 10 al emisiunii Românii au Talent, show-ul fenomen care de 8 ani de zile face audiențe record la PRO TV, ediție de ediție? FANATIK.RO îți oferă posibilele date la care ar putea începe cea de-a zecea ediție a concursului. Dacă facem o retrospectivă a tuturor sezoanelor difuzate până acum, următoarea ediție ar putea începe în luna februarie a anului 2020.

Când începe Românii au Talent, sezonul 10

Majoritatea edițiilor Românii au Talent au început în ultima lună de iarnă, iar semifinalele și finalele s-au desfășurat în lunile aprilie și mai. Dacă PRO TV respectă tradiția, show-ul ar putea avea premiera noului sezon în februarie.

Posibilele date la care ar putea începe Românii au Talent 10, în 2020:

  • vineri, 7 februarie;
  • vineri, 14 februarie (Ziua Îndrăgostiților);
  • vineri, 21 februarie;
  • vineri, 28 februarie.
ROMANII AU TALENT CASTIGATOAREA ANA MARIA PANTAZE
Ana Maria Pantaze a câștigat sezonul din acest an. Sursa foto: PRO TV

Care este secretul pentru a câștiga concursul de talente, în opinia Andrei

Primul sezon al emisiunii a fost câștigat de cântărețul Adrian Țuțu, cel de-al doilea de magicianul Cristian Gog, al treilea de antrenorul de câini Bruno Icobeț. Al patrulea sezon a fost adjudecat de Brio Sonores, cel de-al cincilea de Speedcubing, al șaselea de mica soprană Laura Bretan, al șaptelea de către Lorelai Moșneguțu, al optulea de dansatorul Emil Rengle, iar cel mai recent sezon, de anul acesta, de croitoreasa cu voce de aur, Ana Maria Pantaze.

Juriul Românii au Talent s-a tot schimbat în acești ani. Îi enumerăm pe Andi Moisescu, Florin Călinescu (n.r.: a părăsit emisiunea anul acesta pentru o carieră în politică), Andra, Mihai Petre, Bebe Cotimanis (care va reveni de la anul) și Mihaela Rădulescu.

„Eu am plâns la multe filmări, recunosc, sunt o fire emotivă. Cred că cel mai mult m-au emoționat momentele în care cei de pe scenă ne arătau câte emoții au persoanele din culise, care îi însoțeau. Tremurau pentru ei. Și îmi mai aduc aminte un moment în care niște ​a​crobați au avut un mic accident, nu grav, și au continuat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, deși noi am rămas cu respirația tăiată. Asta înseamnă să fii artist sau sportiv de performanță”, a declarat jurata Andra într-un interviu pentru PRO TV.

Cântăreața are și sfaturi pentru viitorii concurenți: „Să aibă un talent pe care deja să-l fi antrenat, să își fi cizelat aptitudinile, asta e, desigur, esențial. A doua calitate aș zice că este puterea de a urca pe scenă asumat, hotărât, capabil să își spună povestea. Fără aroganță sau prea multă timiditate. Iar ultimul lucru pe care îl menționez este să creadă în șansa sa, să urce pe scena vizualizând deja cei 4 de DA. Adică să fie optimist”. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×