Ce cadou să-i faci femeii de lângă tine sau mamei, de 8 Martie, în funcție de zodie

Silviu Ghering    Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/03/2019, 10:09
Ce cadou să-i faci femeii de lângă tine sau mamei, de 8 Martie, în funcție de zodie
Ce să-i oferi în dar de 8 Martie, în funcție de zodie

În fiecare an, ziua de 8 Martie este extrem de specială pentru doamnele și domnișoarele din întreaga lume. Le este dedicată întru totul, astfel că astăzi doar ele se află în centrul atenției. Persoanele iubite încearcă întotdeauna să le ofere cele mai frumoase și potrivite cadouri.

Cele mai potrivite cadouri de 8 Martie, în funcție de zodie

Domnii se străduiesc din răsputeri să le ofere femeilor din viața lor cele mai potrivite daruri, pentru a le demonstra cât de mult înseamnă pentru ei. Există și o serie de trucuri pentru alegerea cadoului, secrete cu care nu dai greș niciodată.

Un aspect important de care ar trebui să ții cont este zodia persoanei iubite. Astfel, în rândurile următoare vă spunem care sunt darurile ideale pentru doamnele sau domnișoarele din viața voastră, în funcție de zodie.

Cadoul ideal, pentru fiecare zodie în parte
Cadoul ideal, pentru fiecare zodie în parte

Ce cadou să-i faci de 8 martie, în funcție de zodie

Femeia Berbec

Dacă mama sau persoana iubită este născută în zodia Berbec,  trebuie să știi că este o femeie cu personalitate extrem de puternică și nu se dă în lături de la nimic. Cadoul ideal poate fi un articol cosmetic, însă nici cele de vestimentație, trandafirii sau parfumurile feminine, dar puternice, nu sunt variante de neglijat.

Femeia Taur

Doamnele și domnișoarele născute în zodia Taur sunt extrem de grijulii și iubitoare. De asemenea, sunt persoane sigure pe ele, care își trasează singure valorile după care se ghidează în viață. Bomboanele, ciocolata,  alunele, sau prăjiturelele cât mai simple ar putea să o cucerească.

Femeia Gemeni

Femeia născută în zodia Gemeni are un spirit adolescentin pe care și-l păstrează până la sfârșitul vieții. Când vrei să-i faci un cadou mai special, trebuie să ții cont de energia și jovialitatea acestei native. Darul ideal ar fi o veselă, dar s-ar bucura foarte tare să primească și un joc de societate, pe care să-l jucați împreună.

Femeia Rac

Femeia Rac este de cele mai multe ori imprevizibilă. Acționează din instinct, se ghidează mai mult după ceea ce simte și mai puțin pe rațiune. De asemenea, este o fire melancolică și se poate supăra destul de ușor. Cadoul perfect ar fi un talisman sau o piatră prețioasă, dar îi plac mult și articolele de bucătărie.

Femeia Leu

Nativele din zodia Leu consideră că dacă nu te iubești pe tine însuți, nimeni nu o va face. Tocmai pentru că este foarte cochetă și grijulie cu cei din jur, mai ales prin prisma imaginii sale, oferă-i în dar obiecte de artă sau un bilet la o piesă de teatru.

Femeia Fecioară

Femeia Fecioară este deschisă la minte, iubitoare și protectoare, dar și cicălitoare, mai ales în cazul mamelor, dar totul este spre binele tău. Sunt nenumărate cadouri care o vor mulțumi: truse de machiaj, cărți de critică literară, câini și bijuterii personalizate sau parfumuri.

Femeia Balanță

Dacă persoana iubită este născută în zodia Balanță, vei avea nevoie de un cadou care să se potrivească cu personalitatea sa. Fire echilibrată, armonioasă, are mereu idei noi și este gata să-ți sară în ajutor cu soluții la orice problemă. O vei cuceri cu articole de decorațiuni interioare, lumânări parfumate, invitație la un restaurant de lux sau la un concert.

Femeia Scorpion

Nativa din Scorpion este fascinată de tot ce înseamnă mistic. Caută mereu răspunsurile dincolo de aparențe. Cadourile ideale ar fi romanele polițiste, romanele de dragoste, sau obiectele vestimentare.

Femeia Săgetător

Este o persoană credincioasă, ceea ce înseamnă că îi poți dărui icoane, cruciulițe sfințite, articole de călătorie, bețișoare parfumate, ghiveci de flori frumos ornamentat, animale de casă sau articole pentru camping.

Femeia Capricorn

Nativa din Capricorn se gândește de 100 de ori înainte de a spune sau a face ceva. De 8 martie, trebuie să știi cum să-i stimulezi gândirea și aplecarea spre latura practică a vieții sale. Îi poți dărui lucruri de care are nevoie, precum creme de față, șampoane, sau diverse obiecte vestimentare.

Femeia Vărsător

Este o fire foarte visătoare. Atunci când îți va fi mai greu, o vei avea alături și te va scoate din stare cu o vorbă bună sau o simplă privire caldă. Îi poți arăta cât de mult o iubești dăruindu-i căști audio noi, pentru că adoră muzica, o carte de astrologie, sau flori cât mai frumos dichisite.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×