Horoscop zilnic vineri, 8 martie: O zodie este pedepsită

Ana Chivu   
în Horoscop
07/03/2019, 20:44
Horoscop zilnic vineri, 8 martie: O zodie este pedepsită GALERIE FOTO
Iată ce spun astrele pentru ziua de vineri, 8 martie pentru nativi!

Astrele indică horoscopul pentru ziua de azi, vineri, 8 martie pentru toți nativii! Află ce zodie este protejată de astre și care este cea pedepsită pentru ceea ce a făcut. De asemenea, acestea indică faptul că toate trebuie să se bucure de liniștea casei în această zi și să se relaxeze cât de mult cu putință. „Ne pregătim de o Lună Nouă și Mercur retrograd în Pești. Zile nemaipomenite să ne testăm credința: cea religioasă, în oameni, în ceva sau în noi”, a spus Daniela Simulescu, astrolog, despre zodii.

Horoscop zilnic vineri, 8 martie. Berbecii dau dovadă de putere

Azi, vineri, 8 martie, astrele arată prin ce trec nativii și cum va arăta ziua lor. Cine va avea parte de ghinion și cine se va bucura pe plan amoros? „Din data de 6 martie, Uranus (instabilitatea) se mută în Taur până în 2025. Ducă-se! Și îi va zăpăci serios pe nativii acestui semn, dar și pe cei ai semnului opus, pe Scorpioni. Și dacă Uranus se simțea cât de cât bine în Berbec (la fel de rebel), unde nu a făcut așa mari ravagii, nu pot să promit același lucru și pentru următorii ani, când va distruge tot confortul/rezistența la schimbare a celor cu marcaj de Taur și Scorpion”, a mai spus sursa citată despre zodii, după ce depășesc ziua de 6 martie.

Horoscop zilnic vineri, 8 martie
Horoscop zilnic vineri, 8 martie

Berbec

Ai parte de unele discuții care te așteaptă de multă vreme, acum acestea nu vor mai putea fi amânate. Ar trebuie să-i lăsați pe ceilalți să se simtă importanți când vă ignoră.

Taur

Ai o gândire logică în ziua de vineri, 8 martie. La finele zilei te simți foarte bine sufletete și financiar. Ai parte de o zi de 8 martie superba.

Gemeni

Un fost iubit s-ar putea să apară în viața ta. Ai parte de ceva flirturi și promisiuni frumoase. Astrele îți recomandă să nu îți pierzi cumpătul.

Rac

Nu vă simțiți bine în vinerea asta. Aveți senzația de abandon din partea colegilor și colegilor. Azi sunteți vedeta horoscopului, bucurați-vă de asta!

Leu

Ar trebui să îți reamintești că libertatea nu este mereu periculoasă. Acum te-ar putea scăpa de anumite frustrăriacumulate într-un timp mai lung. Niciun obstacol nu îți va sta în cale mâine. Profită de ziua de vineri, 8 martie.

Fecioară

Pe 8 martie se arată că ai parte de finele unei etape. Sunteți foarte motivați și pregătiți de noi provocări. AI o perioadă care se bazează pe auto-cunoaștere.

Balanță

Azi, vineri, 8 martie, ai o zi productivă din toate puctele de vedere. Astrele îți indică faptul că ar trebui să ai grijă la cei crae vor să te ispitească și să te lase fără niciun ban.

Scorpion

Ai multă energie pe zona de lucru. Vă îndreptați către orizonturi care aduc avansare profesională. Urmează o etapă de succes, dar va exista doar dacă vei avea încredere în tine.

Săgetător

Totuși, poziția stelelor pentru luna martie va fi foarte favorabilă pentru cei născuți sub acest semn al zodiacului, va începe o etapă importantă de creștere pentru a lăsa în experiențe noi, dar și noi iluzii.

Capricorn

Ai obiective mărețe pe toate planurile. Vrei mai mult și financiar și familial. De asemenea, astrele arată că descoperi noi abilități nebănuite.

Vărsător

Azi, vineri, 8 martie, este momentul relațiilor și al lucrurilor stabile. Locuința ta va avea parte de ceva schimbări superficiale.

Pești

Înveți să nu mai ai prejudecăți și îți deschizi la maximum orizontul de cunoaștere. La multe obiceiuri nesănătoase vor fi obligaţi să renunţe, iar pe 8 martie vor avea preocupări de ordin financiar, însoţite de oboseala şi enervarea inerentă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×