Horoscop Urania pentru săptămâna 2-8 martie! Primele zile de primăvară sunt pline de surprize

Claudiu Surmei   
în Horoscop
01/03/2019, 12:40
Horoscop Urania pentru săptămâna 2-8 martie! Primele zile de primăvară sunt pline de surprize GALERIE FOTO
Horoscop Urania pentru săptămâna 2-8 martie

Horoscop Urania pentru săptămâna 2-8 martie! Astrologul anunță că primele zile de primăvară sunt pline de surprize pentru nativii din mai multe zodii. Vă vin idei noi, iar norocul vă pică din cer. Nu uitați să vă bucurați de el, pentru că nu este de durată!

Se anunță o săptămână cu decizii dificile pentru berbeci la locul de muncă, în timp ce racii întâmpină dificultăți în dezvoltarea sau consolidarea unor relații de afaceri.

Urania dezvăluie ce ne rezervă astrele zilele următoare

Horoscop Urania pentru săptămâna 2-8 martie! Astrologul dezvăluie ce le rezervă astrele nativilor din zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Urania dezvăluie ce ne rezervă astrele în primele zile de primăvară
Urania dezvăluie ce ne rezervă astrele în primele zile de primăvară

Berbec

Se anunță decizii dificile la locul de muncă, o stare de itritare și revoltă ce trebuie controlată în public, dar și surprize plăcute din partea prietenilor în a doua parte a intervalului.

Taur

Vă analizați cu atenție limitele personale, iar succesul personal se anunță între zilele de 2 și 5 martie. Puteți avea evoluții publice spectaculoase, dar șubrede, care se pot prăbuși brusc.

Gemeni

Revin preocupările legate de posibilitatea de a primi o sumă de bani. Sunt nuanțate unele opinii și interese legate de carieră, statut profesional și imagine publică.

Rac

Dacă așteptați o hotărâre judecătorească, aceasta poate fi blocată sau amânată. Nu este un moment potrivit pentru relațiile destinse. Se anunță chimbări bruşte, radicale, uneori costisitoare în planul relaţiilor de prietenie.

Leu

Epuizare fizică, blocaje la locul de muncă, opoziție din partea unor persoane, aprobări care întârzie. Pe scurt, lucrurile nu prea merg bine pentru Lei în această perioadă.

Fecioară

Evoluție nesperat de bună a nativilor acestei zodii, cu posibile promovări la locuri de muncă. Problemele financiare vă pot face să vă enervați ușor.

Balanță

Nu este exclus ca o situație care a început bine să dezvăluie riscurile sau părțile mai puțin convenabile. Vă pierdeți răbdarea mult prea repede în relația cu partenerul. Fiți foarte atenți să nu complicați lucrurile.

Scorpion

Nu sunteți prea dispuși să intrați în conversații banale. Pot apărea surprize în relațiile cu părinții. Sunteți sensibili la amintiri și gesturi tandre și predispuși să oferiți sensibilitate și dragoste.

Săgetător

Se anunță o situație complicată din punct de vedere material, dialoguri interesante cu persoanele întâlnite ocazional și posibilitatea de a afla informații esențiale, care vă pot schimba viziunea despre un anumit subiect.

Capricorn

Sunteți apăsați de griji și probleme greu de rezolvat. Primiți vești care vă binedispun și vă calmează. Se conturează o viaţă sentimentală destul de profundă, dar și neconvențională.

Vărsător

Aveți capacitatea de a specula situațiile avantajoase, dar și noroc la bani. Vă enervați repede și aveți reacții superficiale, care vă pot fi nefavorabile.

Pești

Fiți atenţi la aspectele de viitor ale unor planuri personale. Vi se deschid noi orizonturi de cunoaștere pe fondul unei lupte cu prejudecățile. Sunteți obligați să renunțați la unele obiceiuri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×