Horoscop 25 februarie-3 martie. Zodiile care vor avea zile de coșmar

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
26/02/2019, 18:57
Horoscop 25 februarie-3 martie. Zodiile care vor avea zile de coșmar GALERIE FOTO

Săptămâna care tocmai a început nu aduce nimic bun pentru unii nativi din Horoscop! Zodiile afectate  care vor avea o săptămână de coşmar sunt: Berbec, Leu şi Săgetător. Pentru nativii zodiei Berbec astrele nu sunt aşa cum şi-ar fi dori. Nu se simt în apele lor.

Trec printr-o perioadă ciudată şi caută o formă de evadare în lumea în care trăiesc. Au nevoie pentru a fi singuri şi a gândi un plan. Văd lucrurile dintr-o nouă perspectivă şi informaţiile nu sunt deloc uşor de digerat. Este important să rămână cu picioarele pe pământ şi să nu ia decizii pripite astfel încât mai târziu să nu regrete.

Zile de coşmar pentru nativii din: berbec, lei şi săgetători

Leii – sunt fricoşi şi mai nesiguri ca niciodată. Trec printr-o perioadă sensibilă şi simt tot ce li se intâmplă mult mai intens. Sunt afectaţi de tot şi de toate şi au nevoie să fie singuri sau să fugă. Fac pauze şi se gândesc ce contează cu adevărat pentru ei. De aceea se recomandă ca aceştia să fie foarte cumpătaţi în următoarea perioadă.

Săgetorii sunt firi mai sensibile ca niciodată. Sunt  epuizaţi şi emoţionali şi nu reuşesc să se concentreze deloc. Lucrurile li se par mai grele ca niciodată.  Nu trebuie să se  forţeze,  îşi ascultă mintea şi corpul si totul va veni de la sine. Aşadar, acestora li se recomandă odihna şi refacerea pentru ca lucrurile să intre pe făgaşul lor normal.

Horoscopul este o previziune astrologică pentru o anumită perioadă de timp, acesta se realizează în urma unor analize a planetelor. De asemenea este o previziune generală, pentru o previziune individualizată este necesară analiza astrogramei natale suprapusă peste astrograma zilei respective. În anul 2013, un român din trei considera că interpretarea viselor îl poate ajuta în viața de zi cu zi și că horoscopul este o modalitate eficientă de a anticipa evenimentele.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×