Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie. Scorpionii, norocoșii zodiacului. Ce v-au pregătit astrele

Silviu Ghering    Claudiu Surmei   
în Horoscop
13/01/2019, 14:10
Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie. Scorpionii, norocoșii zodiacului. Ce v-au pregătit astrele GALERIE FOTO
Horoscop săptămânal 14-20 ianuarie

Horoscopul săptămânal 14 – 20 ianuarie vine cu vești bune pentru nativii din trei zodii, care vor primi șansa vieții în carieră, dar și bani mai mulți. Având în vedere că Soarele urmează să iasă din Capricorn și să formeze un careu cu Uranus, care se află în Berbec, sunt semne că pot apărea probleme legate de persoanele cu autoritate din jurul nostru, lucru care poate afecta relațiile și chiar aspirațiile profesionale.

Scorpionii sunt norocoșii zodiacului, potrivit horoscopului săptămânal 14 – 20 ianuarie, în timp ce alte trei zodii urmează să cunoască fericirea în următoarele zile. Sunt semne bune pe plan financiar pentru nativii din mai multe zodii, însă aceștia vor trebui să învețe să cheltuie.

Scorpionii sunt norocoșii zodiacului
Scorpionii sunt norocoșii zodiacului

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie: Soarele (în Capricorn) în cuadrat cu Uranus (în Berbec)

Principalele evenimente astrologice ale săptămânii sunt: 14 ianuarie 2019 – Sextil al lui Mercur (în Capricorn) cu Neptun (în Pești); 18 ianuarie 2019 – Venus (în Săgetător) în trigon cu Marte (în Berbec); 18 ianuarie 2019 – Conjuncție între Mercur (în Capricorn) și Pluton (în Capricorn); 19 ianuarie 2019 – Soarele (în Capricorn) în cuadrat cu Uranus (în Berbec); 20 ianuarie 2019 – Soarele pornește să tranziteze Vărsătorul.

Berbec

Se anunță o săptămână foarte ocupată la locul de muncă. Ai grijă să nu ratezi apelurile importante, mailurile și documentele, pentru a nu-ți afecta cariera profesională. Situația în familie devine un pic cam tensionată și trebuie să fii atent să nu devii impulsiv.

Taur

Taurii pot rezolva în această săptămână tot ceea ce și-au propus. În viața de familie atmosfera devine mult mai calmă, iar conversațiile cu cei dragi mai constructive. Este posibil să primiți o sumă importantă de bani.

Semne bune pentru nativii din Taur
Semne bune pentru nativii din Taur

Gemeni

Primele două zile nu sunt foarte bune pentru nativii din această zodie, dar situația revine la normal în a doua parte a săptămânii. Vor apărea din senin idei de suplimentare a veniturilor, însă vor trebui să învețe să cheltuie.

Rac

Va fi o săptămână dificilă pentru raci. Discuțiile de la locul de muncă vă pot afecta pe plan emoțional, în timp ce problemele din cuplu vă pot da bătăi de cap suplimentare. În plan financiar lucrurile vor merge destul de bine.

Leu

Nostaliga vă dă o stare pe care nu o doriți, așa că ar fi mai bine să lăsați deoparte lucrurile din trecut și să vă concentrați mai mult pe viitor. Mare grijă cu cine vă împrieteniți! Puteți deveni subiectul principal de bârfă.

Fecioară

Veți avea neșansa de a vă afla în mijlocul mai multor conflicte, iar asta vă poate aduce nemulțumiri pe plan sentimental sau la locul de muncă. Nu vă sfiiți să vă impuneți punctul de vedere.

Balanță

Buna dispoziție vă va reveni abia spre finalul săptămânii. Bucurați-vă de prezent și de prezența celor dragi în jurul vostru. Aveți șansa să urmați cursuri care vă pot deschide noi drumuri în carieră.

Scorpion

Scorpionii sunt norocoși! Sunt semne bune pe plan financiar, însă trebuie să fie atenți pe ce dau banii! Lucrurile merg mai bine la locul de muncă și este posibil să apară proiecte noi.

Săgetător

Săgetătorii au nevoie de o pauză de câteva zile pentru a putea reveni cu forțe proaspete. Apare posibilitatea semnării unor documente importante, iar finalul de săptămână le poate aduce o surpriză din parte persoanei iubite.

Capricorn

Sunteți plini de energie, iar semnele bune vin pe plan profesional. Trebuie însă să fiți atenți la discuțiile cu persoana iubită pentru a nu vă îndepărta unul de celălalt.

Vărsător

Pot apărea probleme financiare la început de săptămână, de aceea nu vă temeți să apelați la ajutorul unui prieten. Sunteți apreciat la locul de muncă și puteți lua decizii foarte bune pe plan profesional.

Pești

Peștii ar trebui să fie interesați mai mult de starea de sănătate și să își ia un timp de odihnă. Nu ar strica o mică vacanță, având în vedere că urmează o perioadă cu multe lucruri de rezolvat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×