Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 14-20 ianuarie. Taurii sunt protejaţi

Mirela Apostol   
în Horoscop
13/01/2019, 09:42
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 14-20 ianuarie. Taurii sunt protejaţi GALERIE FOTO
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 14-20 ianuarie

Mihai Voropchievici a prezentat care sunt previziunile Runelor pentru săptămâna 14-20 ianuarie 2019, iar înainte de a anunţa care este horoscopul, acesta a făcut o analiză financiară pentru toate zodiile pentru anul acesta. Conform celor spuse de celebrul numerolog, noul an se anunţă unul extrem de bănos pentru majoritatea zodiilor.

Vor exista, însă, şi nativi care nu se vor pricepe să-şi gestioneze veniturile şi vor ajunge să încheie anul pe minus. „Banii sunt şi vor fi din abundență anul ăsta, când ne vom învața să trăim, să fim fericiți. Anul trecut am strâns, acum ne bucurăm de ei. Atenționarea anului este pentru toată lumea, anul este aducător de beneficii materiale, dar vine și cu o avertizare serioasă.

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 14-20 ianuarie

Banii vin dar de voi depinde cum îi economisiți sau pur și simplu îi faceți varză, îi terminați și azi vin, iar mâine nu mai sunt. Să nu ne trezim la sfârșitul anului că suntem colaps financiar”, a sunat avertismentul lui Mihai Voropchievici pentru anul 2019, apoi a continuat cu previziunile Runelor pentru fiecare zodie în parte:

BERBEC

Va începe lumea să ştie cine e Berbecul. Se afirmă în această perioadă graţie aptitudinilor sale.

TAUR

Taurul are o săptămână de protecţie totală. Inclusiv, dacă nu vreţi copii, vă va proteja Dumnezeu. Este o săptmână în care sunteţi protejaţi împotriva forţelor malefice din Univers.

GEMENI

Gemenii se gândesc la dragoste, iubire şi pasiune şi s-au gândit aşa modifice şi fericirea. Pentru ei e fertilitate şi bleşug. Visele prind contur săpătmâna asta. E o perioadă fantastică.

RAC

Pentru Rac e mai greu. Lăsaţi trecutul în urmă, la fel şi toate grijile, şi pregătiţi-vă pentru un an mult mai bun.

LEU

Se măreşte familia la ei. Este o săptămână foarte bună şi vor fi în culmea fericirii.

FECIOARĂ

Schimbați foaia. Ați fost buni, fiți mai drastici.

BALANŢĂ

E un pic răsucită, dar nu e o problemă asta. Să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore.

SCORPION

E cam întors, sunt puși pe ceartă și au chef de discuții în contradictoriu, Sfatul runei este să nu fii îngrijorat, că toate s evor aranja. Cu calm, reyolvi mai repede situațiile de criyă.

SĂGETĂTOR

O săptămână de multă comunicare, poate veni de la un coleg un mesaj extrem de importamt

CĂPRICORN

Truditorii ăștia s-au gândit că pot găsi răspunsul tuturor problemelor. Vor să discute cu cărțile pe față în perioada asta.

VĂRSĂTOR

Are o săptămână în care trebuie să demonstreze că are putere și tăria să depășească o perioadă mai grea și momente mai puțin plăcute.

PEȘTI

Vor să se schimbe, ori la locuință, ori la serviciu. Vor face și o deplasare pe undeva, îns cop de serviciu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×