Horoscop zilnic luni, 25 februarie: Mare lovitură pentru Berbeci

Ana Chivu   
în Horoscop
24/02/2019, 20:19
Horoscop zilnic luni, 25 februarie: Mare lovitură pentru Berbeci GALERIE FOTO
Ce spun astrele pentru horoscpul de azi, luni, 25 februarie?

Horoscopul de azi, luni, 25 februarie, arată că nativii din zodia berbec au parte de un salt extraordinar. Astăzi, conform astrelor, este o zi extrem de încărcată în planul dragostei. Cineva va primi un mesaj de la o fostă iubire, iar asta va declanșa în cuplul actual o discuție extrem de dureroasă care va transforma totul.

Vă este recomandat ca toate acțiunile să fie analizate atent ca să evitați problemele uriașe care vă pasc. „Este necesar ca toate acțiunile să fie bine gândite, pentru a nu da naștere la probleme și mai mari. Cu răbdare și tact situația se va rezolva într-un mod satisfăcător.”

Horoscop zilnic luni, 25 februarie: Taurii au tedința de a lăsa totul baltă

Horoscopul de azi, luni, 25 februarie, astrele indică faptul că unii nativi nu au deloc noroc în dragoste. Ar trebuie să vă relaxați și să vedeți exact despre ce e vorba în problemele voastre de cuplu.

Horosocop zilni duminică, 25 februarie
Horosocop zilnic luni, 25 februarie

„A fi iubit fără a seduce e unul din frumoasele destine ale omului. Începuturile unei iubiri împărtășite sunt tot ce-și poate închipui un om mai fermecator pe lumea aceasta. Durerea unui singur ins face cât durerea lumii întregi. Și dragostea pentru o singură femeie, oricât ar fi ea de netoată, trage în balanță mai mult decât Calea Lactee, cu toate stelele ei.”

Berbec

Berbecii au parte de o mare lovitură pe plan profesional. Va fi vorba ori de o nouă afacere, ori de o discuție care le va aduce o mărire foarte bună. Nativii din zodia asta nu doresc nimic la întâmplare, așa că se asigură că nimic nu este fără însemnătate și analizat.

Taur

Din păcate, taurii au parte de gânduri negative în cursul zilei de 25 februarie. Vor să lase totul baltă și să uite. Ar trebui să nu vă mai gândiți ce a nu a mers în trecut. Fiți pozitivi!

Gemeni

Aveți o discuție importantă cu familia luni. Treebuie urgent rezolvată! Dacă va prinde rădăci, vă va măcina o vreme bună. Trebuie să fiți atenți la partenerul de viață.

Rac

Racii primesc un telefon care îi va scoate din normalul zilei de luni. Trebuie să te gândești de cel puțin 10 ori înainte de a răspunde afirmativ sau negativ. Stai liniștit și analizează situația.

Leu

Azi ești atent asupra garderobei tale.Îți vei achizițioan multe vestimentații și ești preocupat mai mult decât de obicei pe planul modei. Ca să scapi de griji, poți citi un roman sau poți urmări un film.

Fecioară

Fecioarele au parte de schimbri foarte mari în viață. Le este recomandat să ia decizii drastice acum, până nu vin alte stări care să le fure echilibrul.

Balanță

Cineva din familia ta are nevoie de ajutorul tău. La finele zilei de 25 februarie este posibil să primești o invitație la un eveniment pe care îl consideri interesant.

Scorpion

Ar trebui să nu-ți forțezi limitele azi, luni. Dacă vei face asta, vei fi protagonistul unor situații extrem de amuzante. Ai putea să te bucuri și tu de ele și să râzi împreună cu cei care le-au făcut, astfel să nu mai vezi că te-au pus într-o postură mai puțin avantajoasă.

Săgetător

Azi, 25 februarie, nu trebuie să refuzați apelurile de ajutor. Dacă cineva vă va cere ajutorul, trebuie neapărat să îl acordați.

Capricorn

Este recomandat să îți petreci timpul cu gândurile tale și să ai atenție mare asupra dorințelor tale. Trebuie să ai în vedere faptul că ești mai importat decât oricine.Amintește-ți asta fracvent.

Vărsător

Nu ți se recomandă deloc să bârfești. Nu trebuie deloc să dezvălui lucrurile pe care le știi despre prieteni, rude sau colegi de la locul de muncă. Tăcerea trebuie să fie de aur!

Pești

Astrele îți recomandă să-ți faci o ordine în afacerile tale personale. De asemenea, orice ai face azi, 25 februarie, trebuie să faci alături de onoarea ta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×