Mihai Voropchievici ne spune cum va fi luna lui Mărțișor pentru toate zodiile. Horoscop martie 2019

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
28/02/2019, 18:27
Mihai Voropchievici ne spune cum va fi luna lui Mărțișor pentru toate zodiile. Horoscop martie 2019 GALERIE FOTO
Mihai Voropchievici a vorbit despre horoscopul lunii martie

Celebrul astrolog Mihai Voropchieci a prezentat previziunile runelor sale pentru luna martie, când reprezentantele sexului frumos își aleg Babele! Veștile sunt bune și foarte bune! Câștigătorii sunt Berbecii, care sunt protejați de îngerul lor păzitor de toate relele din lume. Racii vor avea numai câștiguri, în luna martie.

Mihai Voropchievici a amestecat runele pentru luna martie! Vezi mai jos ce previziuni a făcut pentru fiecare zodie

Leul este copleșit de oferte, iar Fecioarei i se deschid noi și noi oportunități! Balanța uită de toate necazurile, iar Vărsătorul trebuie să se pregătească pentru a gestiona cât mai bine succesul de care se va lovi luna aceasta! Acesta va da o lovitură de proporții, care îl va scoate din toate problemele din ultimii ani! Succesul va fi unul răsunător chiar!

BERBEC – În luna martie, Berbecul are protecție totală toată luna martie. Puteți face niște lucruri sub forța divină. Sunt feriți de toate forțele malefice

Mihai Voropchievici horoscop martie
Mihai Voropchievici spune ca Racul reprezinta surpriza surprizelor pentru horoscopul lunii martie

TAUR – Luna martie este o lună de așteptare. Taurii sunt rugați să aibă un pic mai multă răbdare.

GEMENI – Sunt nevoiți să abordeze toate problemele altfel decât cum le-au abordat până acum. În general, problemele importante. Pe scurt, Gemenii trebuie să schimbe tactica.

RAC – Surpriza surprizelor – Au câștigat pe toate planurile. Sunt în postura marilor câștigători. Doamne ajută!

LEU – Are mult de alergat. Vin tot felul de oferte. Să aibă forță, tărie, putere să le facă față și să le aleagă pe cele mai bune pentru el.

FECIOARĂ – I se deschid noi și noi oportunități. Au beneficii. Acționați în favoarea voastră, deoarece sunteți mai mult decât pregătiți.

BALANȚĂ – Să lăsăm toate grijile, necazurile în urma noastră și să ne gândim la viitor, deoarece trebuie să ne  pregătim pentru un an mult mai bun.

SCORPION – Sunt învăluiți într-o aură de mister. Aleg să gândească mai mult și să vorbească mai puțin, de aii și aura aceasta de mister, de necunoscut.

SĂGETĂTOR – Se preconizează schimbări foarte importante acasă. Vin schimbări peste ei, nu știu dacă vor reuși să facă față, pentru că sunt fantastic de multe și diferite.

CAPRICORN – Și pentru nativii din zodia Capricorn vine o suită de schimbări majore, iar aceștia trebuie să fie pregătiți.

VĂRSĂTOR – Vor da lovitura pe toate planurile! Schimbările foarte pozitive din viața lor se produc în martie, când are loc un salt rapid spre succes.

PEȘTI – Au o lună de mesaje, de comunicare. Sunt pe postura de acumulare de informații. Primesc și oferă informații.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×