Andreea Marin, mesaj dureros pentru mama ei, de 8 Martie: ”Să-mi fie permisă o vizită în cer”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/03/2019, 09:31
Andreea Marin, mesaj dureros pentru mama ei, de 8 Martie: ”Să-mi fie permisă o vizită în cer” GALERIE FOTO
Andreea Marin dureros pentru mama ei, de 8 Martie

Ziua de 8 Martie nu mai este de mult una care să-i aducă fericire Andreei Marin. Fosta prezentatoare de televiziune și-a pierdut ambii părinți acum o vreme, iar de atunci vedeta simte că i-a rămas un gol în suflet care nu poate fi acoperit nicicum, de aceea, în această zi specială, a rămas doar cu rememorarea amintirilor fericire.

Andreea Marin, mesaj dureros pentru mama ei din ceruri, de 8 Martie

Violeta Marin a murit în 1984, în urma unui accident, în timp ce soțul ei, Dan, era la volan. Zâna Surprizelor a povestit, într-un interviu mai vechi, că tragedia a fost provocată de un bolid scăpat de sub control care ar fi izbit în plin automobilul în care se aflau părinții săi, ea și sora sa, Cristina, ce aveau atunci 9 și 4 ani. Astăzi, de Ziua Mamei, Andreea a postat un mesaj în amintirea celei mai dragi ființe de pe planetă.

„Mama. Îngerul meu păzitor. Lumina acestei zile mereu, coborâtă din cer. Dacă aveți o mama aici, pe pământ, găsiți un răgaz pentru ea și sărutați-i mâinile cu care v-a mângâiat, v-a ocrotit mereu, v-a îngrijit. Nimic nu poate fi mai important, macar azi. As vrea să-mi fie permisa o vizita în cer și aș lasă totul deoparte pentru asta… La mulți ani, Femei minunate, inimi curate! Să vă fie ziua un zâmbet, iubire, sănătate!”, este mesajul transmis de vedetă pe pagina sa de Facebook în dimineața acestei zile speciale.

Andreea Marin dureros pentru mama ei, de 8 Martie: ”Să-mi fie permisă o vizită în cer”
Andreea Marin, alături de tatăl ei

„Să-mi fie permisă o vizită în cer”

Adevărat, Andreea. La mulți ani, ție și tuturor mamelor și Dumnezeu să le odihnească în pace pe cele care nu mai sunt?”, “La mulți ani, Andreea, suflet minunat ❤???”, “Era o frumusețe, i se citește blândețea; mama e una singură”, “Da, la mulți ani! Se spune că așchia nu sare departe de trunchi.

Andreea Marin dureros pentru mama ei, de 8 Martie: ”Să-mi fie permisă o vizită în cer”
Violeta Marin, mama Zânei Surprize

Multă sănătate îți doresc ???”, “Da… ai perfectă dreptate, ele ne veghează de acolo, din cer și ne dau putere să mergem înainte… Fără ele nu am fi fost noi, iar fără noi, copii noștri!! O zi frumoasă, cu multă sănătate îți doresc!!LA MULȚI ANI!!❤❤”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×