Andreea Marin, dezvăluiri despre depresia după pierderea părinților! Ce i s-a întâmplat vedetei

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
07/03/2019, 15:45
Andreea Marin, dezvăluiri despre depresia după pierderea părinților! Ce i s-a întâmplat vedetei GALERIE FOTO
Andreea Marin, declarații dureroase despre depresia după pierderea părinților

Adreea Marin a făcut declarații despre depresia de care a suferit în urma pierderii părinților. De asemenea, vedeta a avut o problemă de sănătate în luna ianuarie din cauza unui medicament care a făcut-o să se gândească la faptul că ar fi mai ușor dacă și-ar lua viața. “Partenerul meu de viață este Adrian și e cel mai bun om de pe pământ, atât pot să vă spun. Cine e el pentru mine și sufletul meu țin pentru mine.

Andreea Marin, mărturii despre depresia după pierderea părinților!

Andreea Marin a vorbit în cursul zilei de azi, 7 martie, despre suferința teribilă pe care a lăsat-o în urmă moartea ambilor părinți. Lucrez în mai multe domenii deodată, suntem extrem de bine organizată, dorm puțin, mă trezesc la 7, am aceasta vorbă că nu există, nu se poate. Am slăbit cu multa grija, sportul are și el un cuvânt important de spus. Am ajuns în depresie ca un efect negativ de la un produs luat de pe internet. Nu știam că nu trebuie să iau. Am trecut peste depresie cu tratament. Depresia nu se vindecă de la sine.

Cine trece printr-o perioadă de cădere să meargă la specialist. Despre cum a trecut de pierderea părinților: Azi e ziua tatalui meu. N-am trecut cu adevărat, îmi sunt îngeri păzitori, mama a devenit înger când eu aveam 9 ani, s-a stins în brațele mele în drum spre spital. Tata a murit acum câțiva ani, încă nu îmi vine să cred că nu sunt alături fizic aici pe pământ. Caut să le onorez amintirea“, a spus Andreea Marin la Vorbește lumea. 

Andreea Marin, despre depresia după moartea părinților
Andreea Marin, despre depresia după moartea părinților

Andreea Marin, din nou fericită

Cu toate că Andreea Marin a avut parte de câteva eșecuri pa plan amoros, aceasta a continuat să gândească pozitiv. În urmă cu ceva timp, vedeta a mărturisit că se bucură de viață și că iubește din nou. ”«Nu există nu se poate». Acesta este şi motto-ul meu în viaţă. Când iubim suntem mult mai creativi, mai fericiţi, îţi dă putere, încredere. Eu sunt genul de persoană care se ridică mereu din genunchi şi merge mai departe. Nu vă grăbiţi (cu nunta). Când va fi, vei fi invitat.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×