Andreea Marin, ce apariţie la Scena misterelor, de la Antena 1! „Zâna”, de nerecunoscut la emisiunea lui Dan Negru

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
01/03/2019, 13:41
Andreea Marin, ce apariţie la Scena misterelor, de la Antena 1! „Zâna”, de nerecunoscut la emisiunea lui Dan Negru GALERIE FOTO
Andreea Marin, ce apariţie la Scena misterelor, de la Antena 1

Andreea Marin a avut o apariție de senzație la Scena misterelor, la Antena 1. „Zâna”, care a fost de nerecunoscut la emisiunea lui Dan Negru, s-a ascuns în spatele măștii, iar alături de ea au mai urcat pe scenă Ruby, Liviu Vârciu, Rodica Popescu-Bitănescu, Adriana Bahmuțeanu și Dinu Iancu Sălăjanu.

Andreea Marin, ce apariţie la Scena misterelor, de la Antena 1

În cadrul show-ului prezentat de Dan Negru, zece vedete au format două echipe și au avut misiunea să ghicească cine sunt celebritățile care s-au deghizat pe Scena misterelor. Pepe, Diana Munteanu, Liviu Teodorescu, Antonia și Cosmin Seleși au făcut parte din echipa Galacticilor, în timp ce Dorian Popa, Rona Hartner, Sorana Mohamad, Alex Velea și nea Mărin Barbu au fost în echipa starurilor.

Vedetele care au urcat pe Scena misterelor au fost deghizate în personaje precum Dobby, din filmul Harry Potter, Deadpool, Oscar, Alien sau Pistolarul. Printre celebritățile care s-au deghizat s-a aflat și Andreea Marin, care a avut o apariție de senzație la Scena misterelor.

Andreea Marin s-a deghizat în Alien
Andreea Marin s-a deghizat în Alien

„Zâna”, de nerecunoscut la emisiunea lui Dan Negru

Andreea Marin a fost de nerecunoscut la emisiunea lui Dan Negru. „Zâna” s-a deghizat în Alien și le-a lăsat pe vedetele din cele două tabere cu gura căscată. Andreea a stat la machiaj mai bine de trei ore și i-a uimit pe concurenți chiar și după ce și-a dat masca jos. A fost o situație extrem de ficilă pentru Andreea Marin, a cărei mască a avut urechile acoperite și un spațiu foarte mic prin care a putut să respire.

Pe Scena misterelor a urcat și Dinu Iancu Sălăjanu, deghizat în Oscar. „M-am ofticat, pentru că mi-am dat seama că e Dinu Iancu Sălăjanu, după ochi. Dar m-a îmbârligat Cosmin Seleși, a zis că nu e el”, a declarat Pepe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×