Romică Țociu va fi co-prezentatorul lui Dan Negru, la Scena Misterelor, de la Antena 1

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
20/02/2019, 14:23
Romică Țociu va fi co-prezentatorul lui Dan Negru, la Scena Misterelor, de la Antena 1
Prezentator surpriză la Scena Misterelor, alături de Dan Negru

Dan Negru va avea un co-prezentator pentru Scena Misterelor, noua emisiune cu măști care va debuta la sfârșitul acestei luni pe Antena 1. Este vorba despre binecunoscutul actor de comedie Romică Țociu, care i se alătură astfel lui Dan Negru în dezvăluirea vedetelor care se vor ascunde în spatele măștilor.

„Am primit cu bucurie propunerea aceasta, dar am cerut și o cască de motociclist, pentru că este foarte periculos să joci în preajma lui Dan Negru. Dă din mâini și cine știe pe unde mai ajung până la finalul emisiunii. (râde). Mi-a plăcut mult acest format și cred în acest proiect, pentru că Dan Negru este un prezentator foarte bun, care știe tainele unei emisiuni de succes. Dar pentru că nu are nici un pic de umor, nici măcar negru (râde), a avut nevoie de o partitură comică în emisiune. La „Scena misterelor”, vom veni în fața telespectatorilor cu foarte multe surprize și foarte mulți invitați. Emisiunea implică o desfășurare de forțe extraordinară și sunt convins că telespectatorii vor fi foarte curioși să vadă acest tandem și această emisiune minunată” , a mărturisit Romică Țociu. Actorul este foarte entuziasmat de rolul primit în noua producție marca Antena 1.

Când va debuta Scena Misterelor

Cu Scena Misterelor, Dan Negru transformă conceptul cu care ne-a obișnuit în noaptea de Revelion într-o emisiune săptămânală. Show-ul va începe la finalul acestei luni, urmând a fi programat în fiecare seară de joi, la ora 20:30. Formatul presupune că două echipe formate din vedete se vor duela pentru a ghici cine se ascunde în spatele unor măști spectaculoase.  Miza este să obțină cât mai multe puncte, care la finalul fiecărei ediții se vor transforma în bani pentru o cauză umanitară.

Emisiunea Scena Misterelor începe la sfârșitul acestei luni
Emisiunea Scena Misterelor începe la sfârșitul acestei luni

În fiecare ediție vor exista șase vedete permanente: Pepe, Rona Hartner, Andrei Duban, Cosmin Seleși, Diana Munteanu și Dorian Popa, dar și alte patru celebrități care se vor schimba de la o ediție la alta. În ceea ce privește măștile, acestea vor ascunde în spatele lor personalități diverse, de la cântăreți la actori, politicieni, sportivi sau vedete de televiziune.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×