De ce crede Dan Negru că va avea succes cu noua emisiune de la Antenă: „Costurile au fost uriașe”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
05/02/2019, 10:39
De ce crede Dan Negru că va avea succes cu noua emisiune de la Antenă: „Costurile au fost uriașe” GALERIE FOTO
Dan Negru, despre noul proiect de la Antena 1! Prezentatorul este extrem de încântat!

Dan Negru a povestit despre noul său proiect de la Antena 1. Unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune de peste 25 de ani a vorbit despre siguranța cu care se prezintă la emisiunea care va bucura cu siguranță publicul.

„Dacă prin anii 2000 deschideam drumul formatelor internaționale în televiziunea din România, acum vrem să arătăm că nici noi nu suntem mai prejos, iar “Scena Misterelor” e un bun exemplu de hit tv românesc. Deci, se poate!”, a spus Dan Negru despre emisiune.

Dan Negru, despre noua emisiune pe care o va prezenta la Antena 1: „E un concept simplu”

Dan Negru a făcut declarații despre noul format care va apărea din primăvară pe micile ecrane, pentru Paginademedia.ro.„Desi ne plângem ca avem o piața săracă de publicitate, televiziunele din România au adus cele mai mari francize internaționale. Doar că ăia le rulează 20 de ani și noi 2 sezoane. Însă rata de eșecuri a francizelor tv a fost uriașă, pe costuri la fel de uriașe. Așa că o revenire la ideile românești e bine venită. E un concept simplu care a prins teribil la copii dar și la părinții lor”

Dan Negru, declarații despre noua emisiune de la Antenă
Dan Negru, declarații despre noua emisiune de la Antenă

Prezentatorul de televiziune a menționat și faptul că a început deja să se gândească atent la invitații care vor păși pe platoul emisiunii. „Avem un plan bine structurat, dar riscul ăsta e al întregului divertisment tv care pare a fi in metastază din cauza acelorași vedete care se rulează in formate diferite. Colegii mei încing telefoanele, eu tocmai am închis telefonul cu Ovidiu Ioanitoaia care e in Singapore azi dar am apucat sa obținem un răspuns pozitiv de la el”, a mai menționat Dan Negru, cunoscutul prezentator de televiziune.  Dan Negru a rămas în inimile publicului încă de la prima apariție datorită personalității și a spiritului său extrem de viu. Vedeta a ajuns să fie un etalon în domeniu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×