Mutare de ultimă oră la Antena 1! Ce se va întâmpla cu Dan Negru

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/02/2019, 11:56
Mutare de ultimă oră la Antena 1! Ce se va întâmpla cu Dan Negru GALERIE FOTO
Dan Negru, gazda unei noi emisiuni de la Antena 1!

Antena 1 îl va avea pe Dan Negru, săptămânal, la „Scena misterelor”. Trustul pregătește pentru această primăvară surprize mari pentru public, un nou format îl aduce în plan principal pe Dan Negru. Liderul necontestat în audiențe va fi la cârma unui nou proiect.

Fanii lui Dan Negru îl așteaptă cu sufletul la gură la cât mai multe emisiuni. Acesta s-a făcut remarcat și a și rămas în sufletul publicului datorită nelipsitelor revelioane, pline de viață.

Dan Negru, nou proiect la Antena 1!

Dan Negru, iubitul prezentator de televiziune, revine în forță la cârma unei noi emisiuni. Acesta va începe în primăvară, la Antena 1!„Dacă prin anii 2000 deschideam drumul formatelor internaționale în televiziunea din România, acum vrem să arătăm că nici noi nu suntem mai prejos, iar “Scena Misterelor” e un bun exemplu de hit tv românesc. Deci, se poate!”, a povestit Dan Negru despre cariera s și despre emisiunea nouă pe care o va prezenta.

Dan Negru, din nou pe micile ecrane! Noi provocări, din primăvară!
Dan Negru, din nou pe micile ecrane! Noi provocări, din primăvară!

Dan Negru, carieră impresionantă în televiziune!

Dan Negru este iubit de public de peste 25 de ani. Încă de la primul moment în care a apărut pe micile ecrane a surprins cu personalitatea și cu tonusul său, motiv pentru care a ajuns să fie un etalon în lumea în care se află. „Sunt un om cu doi copii, căsătorit cu aceeaşi nevastă, vin din Timişoara şi, de nouăsprezece ani, sunt în delegaţie în Bucureşti, un oraş pe care nu-l suport deloc. Meseria mea este de prezentator TV, gazdă de emisiuni de divertisment.

Exact asta cred despre mine că sunt, nimic altceva. Da, recunosc, am păstrat mereu discreţia în ceea ce priveşte viaţa mea personală, pentru că eu cred sincer că în televiziune este foarte important să ştii să-ţi urmezi drumul profesional şi gata. Pe de altă parte, nici nu fac ceva spectaculos în afara muncii mele – am o familie liniştită şi frumoasă, care este cel mai important lucru pentru mine. Liniştea aceasta nu aş da-o pe nicio avere”, a povestit Dan Negru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×