Rona Hartner, mesaj de 1 martie! Ce a scris vedeta după intervenția chirurgicală FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/03/2019, 09:33
Rona Hartner, mesaj de 1 martie! Ce a scris vedeta după intervenția chirurgicală FOTO GALERIE FOTO
Ce mesaj a postat Rona Hartner în mediul online pentru 1 martie, după operaței?

Rona Hartner a postat pe o rețea de socializare un mesaj pentru urmăritorii săi, de 1 martie. Artista se află și acum la spital, unde se recuperează sub vizorul medicilor, recuperându-se după operație. Cântăreața a aflat din întâmplare de boala de care suferă, în urma unor stări de rău și de oboseală, a ajuns pe mâna medicilor. Specialiștii au anunțat-o că, din păcate, are o tumoră pe colon. Alături de ea s-a aflat, în fiecare clipă, viitorul soț și fanii, care s-au rugat neîncetat pentru însănătoșirea grabnică a acesteia.

Rona Hartner, mesaj de 1 martie pentru fanii care i-au fost alături!

Rona Hartner a postat un mesaj pentru ziua de 1 martie special pentru internauții care au fost alături de ea în cele mai negre clipe. „Mărțișor binecuvântat vă doresc!” Încă de la aflarea veștii că artista are o problemă de sănătate, urmăritorii din online au început să se roage la Dumnezeu pentru ca ea să se vindece repede. “Sunt bine. Mă ţine credinţa, speranţa şi nu vreau să cultiv frica. Am venit în România pentru «Scena Misterelor» (n.r.: noul show prezentat de Dan Negru la Antena 1), trebuia să plec joi în Franţa. De miercuri nu mă simţeam în apele mele, aveam o stare rea de oboseală, începusem să mă balonez, eram în prag de ocluzie intestinală. Înainte să mă duc la avion, doctorul mi-a zis că mă va opera de urgenţă.

Dacă luam avionul, mi se umflau membrele şi făceam ocluzie intestinală. La tomograf s-a văzut că am o tumoră la colon, asta mă seca de puteri. Era o stare surdă de rău. Am făcut investigaţii în Franţa, dar nu dădeau nimic. Nu iau medicamente decât dacă spune doctorul. Să vedem ce hram are tumora peste vreo lună. Vom opera acum ce e de operat. Am anulat avionul, a rămas cu mine Herve. Aseară, ne-am uitat la film şi rugăciune la greu. Primim familia, vizite, îi liniştim pe toţi. Îi rog pe toţi să aprindă o candelă pentru mine”, a declarat Rona pentru Antena Stars, după ce a aflat de boala pe care o are.

Rona, mesaj de1 Martie pentru fani!
Rona, mesaj de1 Martie pentru fani!

Rona Hartner a stat în operație 6 ore!

După ce a aflat că stările de rău ale sale au un diagnostic, medicii au reținut-o la spital pentru operație. Intervenția chirurgicală de extirpare a tumorii pe colon a durat nu mai puțin de 6 ore. Este o operaţie complicată, colegii mei încearcă să evalueze această patologie tumorală, se pot face teste chiar în timpul operaţiei. În funcţie de acest lucru, se poate lua o decizie”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×