Andreea Marin, mesaj sfâșietor pentru tatăl său! “Zâna surprizelor” şi-a emoţionat fanii

Raluca Ogaru    Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
07/03/2019, 11:59
Andreea Marin, mesaj sfâșietor pentru tatăl său! “Zâna surprizelor” şi-a emoţionat fanii GALERIE FOTO
Mesajul Andreei MArin, la trei ani după decesul tatălui său

Ziua de 3 martie nu este tocmai plăcută pentru Andreea Marin. „Zâna surprizelor” și-a pierdut tatăl în urmă cu trei ani. În acest context, cunosocuta prezentatoare TV a publicat  pe contul său de Instagram un mesaj extrem de emoționant.

Andreea Marin, mesaj sfâșietor, la trei ani de la moartea tatălui său

Andreea Marin era foarte apropiată de tatăl său, iar vestea că acesta a încetat din viață a picat ca un trăznet, lăsând răni sufletești care cu greu vor fi vindecate. În aceste zile, „Zâna surprizelor” rememorează momentele fericite petrecute alături de părintele său.

„Pentru că tot ce a fost mai bun, El mi-a dăruit. Pentru că m-a iubit cum numai El știa. Pentru că sacrificiile lui, ca tată, au construit o lume pentru mine. Pentru că m-a învățat și m-a lăsat să greșesc, ca să fiu ceea ce sunt. Pentru că îmi lipsește enorm, dar îl simt înger păzitor. Pentru că îl iubesc, necondiționat, pentru totdeauna. Și azi ar fi fost ziua lui…” , a transmis Andreea Marin în mediul online.

Andreea Marin, alături de tatăl său
Andreea Marin, alături de tatăl său

Fanii au fost emoționați, la rândul lor

Postarea Andreei Marin nu a rămas fără ecou. Mesajul său i-a emoționat până la lacrimi pe cei care o urmăresc, aceștia aducându-și la rândul lor aminte de părinții pe care i-au pierdut. „Astăzi ar fi fost ziua tatălui meu și este ziua de naștere a fiicei mele în același timp… îți împărăteșesc durerea, Andreea. Dar in același timp eu am puterea sa zimbesc pentru fiica mea și sa ma bucur alături de ea” , a transmis un utilizator,emoționat de mesajul vedetei.

Dumnezeu să-l odihnească în pace” sau „Dzeu sa îl odihneasca in pace acolo sus !!ai luat lucruri bune de la El si in special frumusetea!!❤️?El este ingerul tau pazitor frumos ?❤️?te admir, esti minunata Andreea” , sunt doar câteva dintre mesajele de încurajare primite de Andreea Marin din partea fanilor săi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×