8 martie, ziua Mamei. Mesaje, sms-uri și felicitări deosebite de ziua femeii

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/03/2019, 08:35
8 martie, ziua Mamei. Mesaje, sms-uri și felicitări deosebite de ziua femeii GALERIE FOTO
8 martie, ziua Mamei. Mesaje, sms-uri și felicitări deosebite de ziua femeii

Ziua femeii este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a celebra realizările sociale, politice și condițiile economice ale femeilor, dar și discriminarea și violența ce își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Unii spun că această zi este dedicată femeii, alții spun că este Ziua Mamei. În orice caz, este vorba despre o sărbătoare pentru reprezentantele sexului frumos. Iar, în situația în care nu poți fi aproape de persoana drag, singura variantă rămâne să îi trimiți un mesaj, sms sau o felicitare.

Mesaje, sms-uri și felicitări deosebite pentru 8 martie, de ziua Mamei

  • Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea. Te iubesc, mămica mea…
8 martie, ziua Mamei. Mesaje, sms-uri și felicitări deosebite de ziua femeii
Mesaje, sms-uri, felicitări și urări pentru ziua Mamei
  • Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMĂ. Acum, că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi multumesc! Te iubesc şi iti urez un sincer La mulţi ani, MAMA!!!
  • Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărţişor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!
  • Dacă viaţa ta ar depinde de iubirea pe care ţi-o port…..ai fi nemuritoare! LA MULŢI ANI, scumpa mea  MĂMICĂ!
8 martie, ziua Mamei. Mesaje, sms-uri și felicitări deosebite de ziua femeii

Ziua femeii este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a celebra femeia
  • Îţi sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiţionat şi că ai avut grijă de mine toată viaţa, îţi sunt recunoscătoare pentru că îţi pasă de viaţa mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău. Îţi urez o zi plină de voie bună şi sper ca dragostea mea să îţi umple  viaţa la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea. La mulţi ani, mama!
  • Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist. Ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţat să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat sa fiu tolerantă, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu.

Mesaje pentru ziua femeii

  • Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist – ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţ să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat să fiu tolerantă, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu. La mulţi ani!
  • Îţi sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiţionat şi că ai avut grijă de mine toată viaţa, îţi sunt recunoscătoare pentru că îţi pasă de viaţa mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău. Îţi urez o zi plină de voie bună şi sper că dragostea mea să îţi umple viaţa la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×