Ce bani încasează lunar Delia Dinu, şefa de Protocol a preşedintelui Klaus Iohannis! Salariu de mii de euro pe lună

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
02/12/2018, 18:12
Ce bani încasează lunar Delia Dinu, şefa de Protocol a preşedintelui Klaus Iohannis! Salariu de mii de euro pe lună GALERIE FOTO
Delia Dinu, șefa de protocol a lui Klaus Iohannis, are un salariu uriaș

Delia Dinu, șefa departamentului de Protocol a lui Klaus Iohannis, a fost prădată de hoți! Aceștia i-au jefuit casa în timp ce consilierul prezidenţial se afla la parada de 1 Decembrie. Delia Dinu are două case şi încasează lunar un salariu de mii de euro.

Conform declaraţiei de avere, completată în luna iunie a anului 2018, Delia Dinu are două case, una în Judeţul Ilfov şi una în Judeţul Sibiu. Prima cumpărată, a doua moştenită. Are două maşini, un B,W 316 şi o Honda din 2015.

Ce bani încasează lunar Delia Dinu, şefa de Protocol a preşedintelui Klaus Iohannis

Venitul anual din salarii se ridică la 145.285 de lei, ceea ce înseamnă o remuneraţie pentru Delia Dinu de 12.107 lei – aproximativ 2.600 de euro, pe lună.

Ancheta se derulează sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu. După ce casa din Domneşti, judeţul Ilfov, a fost spartă, poliţiştii din Ilfov au emis un comunicat prin care au oferit detalii cu privire la cele întâmplate pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României:

Delia Dinu, șefa de protocol a lui Klaus Iohannis și consilier prezidențial
Delia Dinu, șefa de protocol a lui Klaus Iohannis și consilier prezidențial

„La data de 1 decembrie a.c., în jurul orei 18.00, poliţistii din Ilfov au fost sesizaţi, prin plângere, cu privire la faptul că, în comuna Domneşti, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie într-o locuinţă şi ar fi sustras mai multe bunuri.

În acest moment este în desfăşurare o anchetă, fiind analizate toate pistele existente, iar pe măsură ce datele vor putea fi făcute publice, vor fi comunicate. Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, informează Poliţia Ilfov, printr-un comunicat de presă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×