Caz uluitor în SUA! Un copil de 5 ani a stat 12 ore în casă cu mama sa decedată din cauza coronavirusului

Traian Terzian   
în Stiri de ultima ora
26/03/2020, 14:37
Caz uluitor în SUA! Un copil de 5 ani a stat 12 ore în casă cu mama sa decedată din cauza coronavirusului
Un copil de 5 ani din statul Georgia din SUA a stat cel puțin 12 ore în casă cu mama sa decedată din cauza coronavirusului până ce autoritățile au descoperit tragedia

Un copil de 5 ani din statul Georgia din SUA a stat cel puțin 12 ore în casă cu mama sa decedată din cauza coronavirusului până ce autoritățile au descoperit tragedia.

Copilul aflat alături de mama sa decedată nu se știe dacă are coronavirus

Publicația Atlanta Journal-Constitution a scris despre cazul uluitor petrecutîn Statele Unite ale Americii. Conform oficialilor din sănătate nu s-a stabilit încă dacă copilul găsit alături de mamasa decedată a fost infectat cu coronavirus.

Femeia în vârstă de 42 de ani ar fi fost moartă de cel puțin 12 ore atunci când a fost găsită în casă alături de copilul ei de 4-5 ani de către autoritățile care efectuează controale de bunăstare la locuințele celor infectați.

Femeia, care era tehnician de mamografie la Spitalul Piedmont Newnan, nu se știe cum s-a infectat cu virusul, dar primarul din Coweta, Richard Hawk, a confirmat că aceasta fusese depistată pozitiv cu COVID-19.

SUA a înregistrat primul deces al unui minor

Până în prezent, statul Georgia a raportat peste 1.000 de cazuri de coronavirus și 38 de persoane decedate. La nivel național, SUA are 69.197 de pacienți depistați pozitiv, 1.046 de decese și 619 persoane vindecate.

Războiul declarațiilor dintre Statele Unite ale Americii și China în criza coronavirus se accentuează. După ce asiaticii au dat de înțeles că americanii ar avea o vină în apariția COVID-19, oficialii de la Washington contraatacă și acuză Beijingul că ascunde informații esențiale care ar putea contribui la prevenirea unor viitoare epidemii.

Oficialitățile medicale din Los Angeles au raportat mai multe decese cauzate de COVID-19, printre care cel al ”unui tânăr de mai puţin de 18 ani” care locuia în Lancaster, un oraş situat la aproximativ 40 de kilometri nord de LA. Conform statisticilor, tânărul din Lancaster este primul caz oficial de deces al unui minor ce a fost raportat pe teritoriul american.

46 de milioane de americani ar putea ajunge șomeri în viitorul apropiat, conform președintelui Rezervei Federale din St. Louis, James Bullard. Motviul îl reprezintă închiderea serviciilor care au un „contact ridicat cu publicul”

Economia Statelor Unite ale Americii este pusă greu la încercare pe timpul pandemiei de coronavirus. Cele mai importante zone de afaceri de peste ocean sunt paralizate, iar viitorul economic pare unul sumbru. În aceste condiții, Senatul a aprobat un boost financiar de 2 trilioane de dolari pentru bugetul intern.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×