Cătălin Moroșanu, reacție neașteptată după ce Brigitte Sfăt a spus că s-a îndrăgostit de el

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
04/05/2019, 13:06
Cătălin Moroșanu, reacție neașteptată după ce Brigitte Sfăt a spus că s-a îndrăgostit de el GALERIE FOTO
Brigitte Sfat a marturisit ca a fost indragostita de Catalin Morosanu

Brigitte Sfăt a recunoscut, în ediția din data de 2 mai a celebrei emisiuni Ferma, că a fost îndrăgostită de Cătălin Moroșanu! Acum formează un cuplu cu Florin Pastramă, dar bruneta a recunoscut că a fost destul de apropiată de Cătălin ”Moartea din Carpați” Moroșanu, care este însurat și are și un copil!

Brigitte Sfăt a fost amorezată de Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu, în schimb, a făcut-o …Baba Cloanța pe mondenă! Totul s-a petrecut atunci când Florin Pastramă se duela cu Matei Negrescu, iar Brigitte Sfăt a venit să-l susțină pe iubi! Moroșanu nu s-a mai putut abține și a răbufnit:

„S-a întors Baba Cloanţa şi eu nu am mai spus nimica. A început imediat să spună: Florin, te iubesc, Florin! Asta are nevoie un bărbat când trage ca armăsarul la hamuri, să vină să îţi zică ţie o voce, Florin, te iubesc! Hai, mă, mă laşi?” a spus acesta, potrivit Ciao.ro.

Chiar dacă a fost indragostita de Catalin Morosanu, Brigitte Sfat are o relatie cu Florin Pastrama

Ce pretenții a avut Brigitte Sfăt de la Florin Pastramă, înainte să aibă o relație cu el

Până să accepte avansurile lui Florin Pastramă, Brigitte a avut câteva pretenții, toate fiind acceptate de acesta fără să stea pe gânduri. Astfel, potrivit unor surse citate de wowbiz.ro, Brigitte i-a spus clar că nu poate duce relația foarte departe fără să fie căsătorită în fața lui Dumnezeu. Imediat, Florin Pastramă a găsit rzolvarea!

A cerut-o de soție pe focoasa brunetă, iar aceasta a acceptat. De atunci, cei doi au fost surprinși în impostaze mai puțin ortodoxe în același pat. O altă cerință a lui Brigitte a fost ca iubitul ei să se pocăiască și să devină penticostal, lucru pe care Florin Pastramă l-a acceptat imediat.

”Florin Pastramă va trece la penticostali pentru că Brigitte i-a spus clar că ea trebuie să se căsătorească cu el și în fața Domnului, că acelea sunt jurăm,intele la care ține ea. El a acceptat imediat, ar face orice pentru a o convinge pe Brigitte să fie a lui”, a declarat sursa respectivă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×