Cătălin Moroșanu, unul dintre cei mai culți concurenți de la Ferma! E uimitor ce studiază la master

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/04/2019, 21:36
Cătălin Moroșanu, unul dintre cei mai culți concurenți de la Ferma! E uimitor ce studiază la master GALERIE FOTO
Ce studiază Cătălin Moroșanu la master?

De la participarea la emisiunea Ferma, Cătălin Moroșanu a revenit în ochii fanilor. Foarte puțini știau că luptătorul urmează cursurile unui master. Acesta a dovedit o ambiție foarte mare de-a lungul timpului, alături de perseverență și energie pozitivă. De asemenea, s-a dovedit un adevărat prieten de nădejde pentru unii concurenți de la Ferma.

Cătălin Moroșanu este la master! Ce studiază luptătorul?

Surprinzător pentru cei care nu îl cunosc, se pare că performanțele sportive nu l-au mulțumit destul, așa că acesta și-a terminat și studiile universitare. De asemenea, luptătorul a mărturisit că momentan face masterul în Criminalistică. ”Am terminat facultatea de Drept, acum fac masterul la Criminalistică. Nu m-am gândit să lucrez ca avocat, dar poate voi profesa în mediul univeristar. Îmi doresc să fiu mentor, în special pentru tineri sportivi care vor să reprezinte România”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Cu toate că s-a făcut plăcut și le-a fost un prieten bun multor participanți ai show-ului Ferma, pe alții nu i-a convins. Otilia Bilionera, ultima care a părăsit concursul, nu i-a atribuit deloc laude, din contră! De asemenea, Claudia Pavel i-a împărtășit și ea opinia despre luptător.  „Moroșanu este un bărbat extrem de agresiv. Când vorbești cu femeile nu este ok deloc să vorbești așa cu femeile. Este că un monstrulet violent. Moroșanu minte foarte mult” , au comentat Otilia și Claudia.

Cătălin Moroșeanu face un master în Criminalistică! Sportivul a mărturisit ce studii are
Cătălin Moroșeanu face un master în Criminalistică! Sportivul a mărturisit ce studii are

Cătălin Moroșanu se caracterizează ca fiind un om simplu

Cătălin Moroșanu spune despre acesta că este un om simplu care se bucură de momentele cu prietenii și de distracțiile de care au parte mulți. De asemenea, spune despre el că este optimist, dar și delăsător și leneș. ”Sunt un om obișnuit, îmi plac lucrurile simple, îmi place să ies cu prietenii, să mă distrez cu ei. Sunt o persoană voioasa, haioasă, îmi place să-mi trăiesc viața, sunt corect, dar sunt și delăsător, dezordonat, am și momente când sunt puțin leneș!

Mi-aș dori să am mai multă voință și să fiu mai responsabil. Mă enervez foarte repede și pe termen scurt s-ar putea să fiu și răzbunător, dar odată cu trecerea timpului, îmi trece și supărarea”, a mărturisit luptătorul pentru libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×