Otilia Bilionera anunță nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă! Dezvăluire dură despre Moroșanu. Ce făcea cu fetele de la Ferma

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/04/2019, 14:33
Otilia Bilionera anunță nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă! Dezvăluire dură despre Moroșanu. Ce făcea cu fetele de la Ferma GALERIE FOTO
Otilia Bilionera a anunțat nunta dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă

Otilia Bilionera a fost cea care a ieșit din Ferma în episodul anterior. Aceasta, invitată la o emisiune, a devăzluit multe lucruri despre controversata relație a Brigittei Sfăt cu Florin Pastramă. Alături de aceasta s-a mai aflat și Claudia Pavel, una din concurenții cu care s-a înțeles de minune.

Otilia Bilionera, despre nunta dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă

Otilia Bilionera și Claudia Pavel au acceptat invitația la emisiunea „La Măruță”. Cele două, foste concurente la show-ul Ferma, au făcut dezvăluiri surprinzătoare despre lucrurile petrecute în ultima vreme acolo. Otilia a fost eliminată după duelul pe care l-a avut cu Diana Belbiță. „A fost destul de greu la Ferma și o experiență de neuitat, dar sincer nu aș mai repeta această experiență”, a recunoscut aceasta.

„Sincer Pastramă cu Briggitte se potrivesc. Înainte să plec din Fermă s-a speculat că ar fi o nuntă între cei doi”, a mai mărturisit cântăreața. De asemenea, Otilia și Claudia Pavel au povestit cu lux de amănunte despre conflictele pe care le-au avut cu Cătălin Moroșanu. „Moroșanu este un bărbat extrem de agresiv. Când vorbești cu femeile nu este ok deloc să vorbești așa cu femeile. Este că un monstrulet violent. Moroșanu minte foarte mult” , au comentat Otilia și Claudia.

Otilia Bilionera a povestit despre o posibilă nuntă dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă
Otilia Bilionera a povestit despre o posibilă nuntă dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă

Otilia a părăsit Ferma

Diana Belbiță și Otilia Bilionera s-au luptat în episodul anterior pentru a-și păstra locul în emisiune. „Moro nu mă trimite acasă, mă trimite la un război pe care știe că am să-l câștig!”, a declarat Diana. Cântăreața a fost cea care a beneficiat de alegerea probelor.

Artista a ales probele de îndemânare.  În Săptămâna Mare, concurenții au avut parte de surprize pentru a uita pentru câteva clipe momentele departe de familie, mai ales în această perioadă importantă. Feli a intrat în Fermă pentru a le cânta cele mai îndrăgite piese ale sale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×