Brigitte Sfăt, scandal monstru cu Cătălin Zmărăndescu, în Ferma! Cum a pus-o la punct

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
01/05/2019, 11:20
Brigitte Sfăt, scandal monstru cu Cătălin Zmărăndescu, în Ferma! Cum a pus-o la punct GALERIE FOTO
Brigitte Sfăt, scandal monstru cu Cătălin Zmărăndescu, în Ferma!

Era imposibil ca, după o perioadă de conviețuit, cele două caractere tari ale Brigittei Sfăt și Cătălin Zmărăndescu să nu explodeze. Cei doi, bucăți ale echipei bandiților, s-au înțepat de multe ori, afacerista fiind cea care s-a ”dat” după luptătorul de K1, respectându-i părerea și fiind total de acord cu ea.

Brigitte Sfăt, scandal monstru cu Cătălin Zmărăndescu, în Ferma

În această seară, de la 21:30, puteți urmări o scenă în care Brigitte se înfurie și se ceartă cu Zmărăndescu. În timpul conflictului, toți privesc uimiți cum vedeta plânge cu lacrimi adânci și cere dreptate. Ediția precedentă, din data de 30 aprilie, a fost marcată de cererea în căsătorie a lui Florin Pastramă către Brigitte Sfăt. În acea zi, afaceristul și-a aniversat ziua de naștere alături de ceilalți concurenți, dar și de femeia care i-a furat inima, Brigitte.

În timpul petrecerii organizare în creierii munților, Pastramă s-a gândit să îi adreseze partenerei lui marea întrebarea. Bărbatul s-a așezat ca la carte în genunchi în fața iubitei lui și a cerut-o în căsătorie. „Vreau să fii mama copiilor meu și soția mea!”, a spus Florin Pastramă. Ajunsă acasă, căci filmările emisiunii s-au încheiat de puțină vreme, Brigitte a postat pe o pagina de socializare un mesaj în care îi declara dragostea bărbatului în brațele căruia s-a oprit.

Brigitte Sfăt, scandal monstru cu Cătălin Zmărăndescu, în Ferma! Cum a pus-o la punct
Cum a pus-o la punct

Atmosferă încinsă, strategii și cereri în căsătorie

La mulți ani, Florin! Viața mea s-a schimbat în momentul în care m-ai făcut să îmi deschid din nou sufletul! Ești parte din mine”, a scris Brigitte. Cea mai puțin fericită de idila lor este fosta logodnică a lui Pastramă, Raluca Podea, care regretă că l-a cunoscut. „El când a plecat, eu am zis că aştept să vină şi să discutăm ca doi oameni maturi.

Brigitte Sfăt, scandal monstru cu Cătălin Zmărăndescu, în Ferma! Cum a pus-o la punct
Imagine surprinsă în momentul culminant

A fost o mică dezamăgire. El e genul glumeţ, copilăros… Situaţia nu a fost tocmai plăcută. Nu mă simt înşelată, nici umilită. Eu am anulat foarte multe emisiuni pentru el. Când ai o relaţie, stai acasă şi preferi să nu mai lucrezi atât timp”, a spus blondina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×