Brigitte Sfăt, mesaj emoţionant la aniversarea lui Florin Pastramă: “Eşti parte din mine”

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
22/04/2019, 19:08
Brigitte Sfăt, mesaj emoţionant la aniversarea lui Florin Pastramă: “Eşti parte din mine” GALERIE FOTO
Brigitte Sfăt, mesaj emoţionant la aniversarea lui Florin Pastramă

După ce s-au despărțit și împăcat în Ferma, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au ajuns la un comun acord în afara ei, formând o relație închegată. De curând, fosta soție a lui Ilie Năstase a postat un colaj cu chipul celui iubit, alături de care a inserat și un mesaj pentru persoana dragă, în care îi declara dragostea.

Brigitte Sfăt a postat un mesaj emoționant la aniversarea lui Florin Pastramă

„La mulți ani, Florin! Viața mea s-a schimbat în momentul în care m-ai făcut să îmi deschid din nou sufletul! Ești parte din mine”, a scris Brigitte pe contul său de Instagram. Cea care este înfuriată pentru faptul că între cei doi există iubire și nu blestem este fosta logodnică a afaceristului, Raluca Podea. După cele întâmplare în reality-show-ul de la Pro TV, Raluca dorește să nu mai audă vreodată de Pastramă.

„Săraca, dacă e mai bătrână decât Biblia ce să facă? Merge și ea la sală, dar concurență nu există. Diferența dintre noi este foarte mare și nu există termen de comparație. Oricum, nu suntem pe aceeași lungime de undă. (…) Florin este un subiect închis pentru mine. Eu nu mai vreau să aud de aceste două specimene debordante și faimoase. Nu mă interesează. Să facă borș, să se căsătorească, să facă copii mulți, dar el nu poate face copii. Iar în acest caz le doresc tot ce e mai bun în lumea asta”, a declarat Raluca Podea pentru cancan.ro.

Brigitte Sfăt, mesaj emoţionant la aniversarea lui Florin Pastramă: “Eşti parte din mine”
“Eşti parte din mine”

Raluca Podea regretă relația cu Pastramă

De altfel, chiar dacă pentru cei doi lucrurile nu s-au terminat în Fermă, aceștia au ajuns deja la casele lor și chiar au fost și surprinși împreună. De când Raluca a văzut primele imagini cu apropierea și mângăierile dintre cei doi, a fost convinsă că totul s-a sfârșit pentru ei, chiar regretând relația cu Florin Pastramă. „El când a plecat, eu am zis că aştept să vină şi să discutăm ca doi oameni maturi.

A fost o mică dezamăgire. El e genul glumeţ, copilăros… Situaţia nu a fost tocmai plăcută. Nu mă simt înşelată, nici umilită. Eu am anulat foarte multe emisiuni pentru el. Când ai o relaţie, stai acasă şi preferi să nu mai lucrezi atât timp”, a spus blondina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×