Raluca Podea, reacție furibundă după ce a aflat că Florin Pastramă și Brigitte Sfăt se căsătoresc

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
19/04/2019, 13:03
Raluca Podea, reacție furibundă după ce a aflat că Florin Pastramă și Brigitte Sfăt se căsătoresc GALERIE FOTO
Raluca Podea, decolteu de infarct!

Raluca Podea tună și fulgeră de când a auzit că fostul ei iubit, Florin Pastramă, a cerut-o de soție pe Brigitte Sfăt, colega lui din Ferma, emisiunea difuzată de Pro TV! Frumoasa blondină, care îl aștepta pe Pastramă să iasă din emisiune pentru a o lua de soție, s-a văzut acum înșelată la televizor.

Raluca Podea a afișat un decolteu de infarct la ultima apariție publică

Momentul a fost și mai dificil, deoarece întreaga țară a văzut cum Florin Pastramă a uitat-o imediat cum Brigitte Sfăt i-a acceptat farmecele. “Ce nuntă? Asta e nunta ce fac ăştia doi? Ăştia o fac pentru bani, nu ştiu ei ce-i aia dragoste. E strategie, un scenariu în care intră de dragul de a atrage atenţia asupra lor şi după show. Dacă se căsătoresc, probabil că o fac doar pentru bani! Îmi ies din pepeni şi nu am pentru cine”, a declarat Raluca Podea pentru Click!

Recent, Raluca Podea și-a făcut apariția la deschiderea unei clinici private din Capitală, unde s-a făcut imediat remarcată. A purtat un sacou negru cu un decolteu de infarct, prin care se vedeau sânii foarte bine puși la punct de medicii chirurgi din Turcia. 9.ooo de euro a dat Raluca Podea doar pentru a-și remodela sânii. Parcă a vrut să-i arate lui Florin Pastramă ce a pierdut!

Raluca Podea vrea să…se înalțe!

Și aceasta nu este singura operație estetică la care a recurs mondena. Raluca Podea a apelat prima dată la operaţiile estetice după ce a fost desfigurată, în 2013, în urma unui accident de maşină. Apoi nu s-a mai putut opri. A mers la medic pentru şi-a rezolvat micile imperfecţiuni.

A investit peste 20.000 de euro în diverse intervenţii estetice: două operaţii de mărire şi de remodelare a bustului (9.000 €), mărire de buze (200 €), refacere volumetrie facială (1.000 €), umplerea cearcănelor (300 €), remodelarea uşoară a nasului (500 €), remodelarea feselor (3.000 €), liposucţie la talie (2.000 €), la genunchi (2.000 €), implant de sprâncene (2.000 €), ultimele trei fiind efectuate la o clinică din Turcia.

Raluca Podea vrea acum să-l privească de sus pe Flroin Pastramă! Blonda a declarat că vrea, nici mai mult, nici mai puțin, decât să…se înalțe! „Vreau să-mi lungesc picioarele prin intermediul operaţiilor, la 35 de ani. Mi-aş fi dorit să fiu mai înaltă”, povestea ea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×