Brigitte Sfăt s-a contrazis singură! Ce spunea înainte de Ferma de la PRO TV și ce a făcut în emisiune

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/04/2019, 18:25
Brigitte Sfăt s-a contrazis singură! Ce spunea înainte de Ferma de la PRO TV și ce a făcut în emisiune GALERIE FOTO
Ce a promis Brigitte Sfăt înainte de a intra în Ferma? Nu s-a ținut de cuvânt

Brigitte Sfăt s-a dat singură de gol! Aceasta, din păcate, a mințit enorm de mult în declarațiile de dinainte de Ferma. Fosta soție a lui Ilie Năstase avea grijă mereu să-și facă bine simțită prezența. Înainte să intre în jocul Ferma declara că este un om bun și că vrea să fie și să rămână prietenă cu toți concurenții și după închierea filmărilor. Cu tate astea, bruneta a reușit să se certe și să enerveze pe aproape toată lumea aflată în show.

Brigitte Sfăt, declarații în contradictoriu înainte de Ferma

Cu toate că Brigitte Sfăt spunea că este un om bun și că vrea să devină prietenă cu toată lumea, la Ferma s-a dovedit a fi exact inversul decarațiilor sale de dinainte de a începe filmările. . „Eu mă împrietenesc cu toată lumea. Trebuie să vezi ceva bun în fiecare om, nu există numai oameni răi. Eu am fost în situații în care nu am avut de ales, mai ales la închisoare. Am fost în celulă cu niște fete pe care le-am învățat să scrie, să citească.

O să fac ce am făcut atunci și ce fac în fiecare zi din viața mea: vorbesc cu oamenii, încerc să-i cunosc, încerc să văd unde are sufletul și o să încerc să ajung la sufletul lui. Orice om are un suflet, iar pe mine mă interesează cel mai mult sufletul la om”, spunea atunci Brigitte Sfăt.

Brigitte Sfăt s-a contrazis singură în declarațiile înainte de Ferma
Brigitte Sfăt s-a contrazis singură în declarațiile înainte de Ferma

Brigitte s-a contrazis!

Fosta soție a lui Ilie Năstase a reușit să se implice în neumărate scandaluri de-a lungul competiției, iar show-ul nu s-a terminat. Brigitte s-a certat cu toate fetele din casa, a adus acuzații și injurii grave asupra tuturor și a avut și discuții cu bărbații din Ferma. „Întotdeauna am început ca un membru valoros al echipei, uneori nu am putut să fiu lider pentru că nu m-am încadrat ca lider, dar îmi place mult să ajut. Mie îmi place chestia de grup, oricum e o prostie să fii de unul singur, îmi place unitatea”, spunea ea înainte să intre în reality-show.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×