Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de joi, 11 aprilie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
11/04/2019, 19:33
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de joi, 11 aprilie GALERIE FOTO
Astăzi vom avea parte de o nouă ediție spectaculoasă din Ferma

Joi, 11 aprilie 2019, cu începere de la orele 21:30, Pro TV va difuza un nou episod spectaculos din concursul Ferma, producție cu care postul din Pache Protopopescu reușește să cucerească audiențele în această primăvară.

Emisiunea Ferma poate fi văzută live, pe 11 aprilie, la Pro TV

Planurile concurenților au fost date peste cap în momentul apariției lui Cătălin Zmărăndescu. Fostul luptător K1 și bodyguard al finanțatorului FCSB, Gigi Becali, a acceptat provocarea de a participa la Ferma și este hotărât să răstoarne supremația lui Cătălin Moroșanu în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro.

În aceste condiții, strategiile s-au schimbat din mers și inevitabil, și-au făcut apariția primele trădări. În ediția precedentă, Cătălin Zmărăndescu a reușit să contribuie la această trădare prin manipularea celor două găști deja formate în fermă. Fostul luptător nu vrea să se alăture niciuneia dintre ele, pentru că nu are suficientă încredere în concurenți. Zmărăndescu s-a dovedit un strateg foarte abil, reușind în scurt timp să-i ducă de nas pe toți. ”Ei nu știu ce carte joc eu!” , a explicat noul concurent.

Cătălin Zmărăndescu a provocat deja prima trădare în fermă
Cătălin Zmărăndescu a provocat deja prima trădare în fermă

 

Brigitte Sfît este în pericol. A fost trimisă la duel

Brigitte Sfăt a încasat o lovitură dură din partea fermierului șef al săptămânii. Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost trimisă la duel, astfel că acum va trebui să-și aleagă oponentul. Între timp, concurenții încearcă să-i influențeze decizia, în funcțe de propriile interese.

Brigitte este însă mai hotărâtă ca niciodată. Vrea să o provoace la duel pe Geanina Ilieș. „Fata asta m-a nedreptățit de multe ori. Sper ca bunul Dumnezeu să mă ajute să reușesc. M-a umilit”, a spus fosta soție a lui Ilie Năstase.

Rămâne de văzut dacă va reuși să o învingă pe una dintre cele mai puternice concurente. Un lucru este cert, telespectatorii vor avea parte de un dule pe cinste, care îi va ține cu sufletul la gură.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×