Matei a fost eliminat de la Ferma după duelul cu Florin Pastramă. Cum au reacționat fanii emisiunii

Ana Chivu   
în Stiri mondene
03/05/2019, 10:22
Matei a fost eliminat de la Ferma după duelul cu Florin Pastramă. Cum au reacționat fanii emisiunii GALERIE FOTO
Matei a fost eliminat de la Ferma! Pastramă a câștigat duelul

Matei a fost ultimul care a părăsit Ferma! Florin Pastramă a ieșit câștigător în duelul din seara trecută. Iubitul Brigitte Sfăt s-a dovedit a fi mult mai puternic și concentrat în probele care i-au făcut să se lupte pentru locul din Fermă. Cum au reacționat fanii la plecarea fostei ispite de la Insula Iubirii?

Matei a fost eliminat de la Fermă! Florin Pastramă a câștigat duelul

Matei Negrescu a fost învins de către iubitul lui Brigitte Sfăt. Fanii au fost dezamăgiți că nu o să-l mai vadă pe Matei, plecând la doar 3 săptămâni după ce a ajuns în competiție. După ce Marius Crăciun a preluat conducerea Fermei, Otniela și Matei au fost puși în rolurile de servitori. Din păcate, fosta ispită de la Insula Iubirii a fost cel mai puțin norocos, așa că nu s-a descurcat atât de bine în ring. Matei a ținut cont de sfatul lui Cătălin Zmărăndescu, așa că l-a ales pe Pastramă la duel.

„Pastramă a luptat corect şi merita să câştige. Au fost două probe la care el a fost mai bun. Sunt dezamăgit că plec din fermă, sigur că mi-aş fi dorit să dorit să stau puţin mai mult, dar părăsesc împăcat ferma, chiar dacă nu m-am gândit la opţiunea asta înainte de duel“, a spus şi Matei.

Matei a fost leiminat de Florin Pastramă la ultimul duel din Ferma
Matei a fost eliminat de Florin Pastramă la ultimul duel din Ferma

Căsătorie fulger la Ferma

Florin Pastramă a cerut-o în episodul trecut în căsătorie pe Brigitte Sfăt. „El mi-a făcut foarte multe complimente, mi-a zis că sunt -viața lui-..A zis că dacă o să câștig proba de mâncare imi face masaj, dar el știe să facă numai masaje erotice.

M-am rugat la Dumnezeu să câștig proba, dar după mi-am dat seama că Dumnezeu nu o să mă ajute, pentru că îmi doream masaj de la un om însurat”, a mai dezvăluit Brigitte. „Vreau să fii mama copiilor meu și soția mea!”, i-a spus Florin lui Brigitte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×