Florin Pastramă a cerut-o de soție pe Brigitte Sfăt, la Ferma! Răspunsul ei i-a făcut pe toți să țipe

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/05/2019, 12:58
Florin Pastramă a cerut-o de soție pe Brigitte Sfăt, la Ferma! Răspunsul ei i-a făcut pe toți să țipe GALERIE FOTO
Florin Pastramă a făcut pasul cel mare! A cerut-o de soție pe Brigitte Sfăt!

Florin Pastramă și-a făcut curaj și a cerut-o de soție pe Brigitte Sfăt! Totul s-a petrecut în cadrul unei petrecere de pomină organizate în Ferma. Tematica aleasă a fost „petrecere țigănească”, cu ocazia zilei vărului soției lui Pepe. Cum a răspuns fosta soție a lui Ilie Năstase cererii în căsătorie?

Florin Pastramă a cerut-o în căsătorie pe Brigitte Sfăt!

Florin Pastramă a lăsat un moment de tăcere, semn că urma să spună ceva important, ceva ce trebuia auzit de toți colegii de la Ferma. Acesta s-a uitat direct în ochii lui Brigitte Sfăt și i-a mărturisit: „Brigitte, am 40 de ani. Vreau să fii mama copiilor mei și soția mea.” De asemenea, bărbatul s-a pus în genunchi, așa cum se pretează unui astfel de moment intim și special. „Mi-era teamă că mă refuză. Dacă într-adevăr mă iubește, va accepta”, a spus Florin Pastramă la testimoniale.

Brigitte, în stilul său caracteristic, a lăsat un moment de suspans în care s-a jucat puțin cu mintea concurenților și inima lui Florin. „Dacă ar fi fost să-ți fi răspuns până acum o oră, răspunsul meu ar fi fost DA, dar având în vedere că am stat și m-am uitat pe geam și am văzut mai multe lucruri care nu mi-au convenit, răspunsul meu va fi…DA!”, i-a mărturisit Brigitte lui Pastramă în momentul cererii în căsătorie. Cei doi s-au strâns tare în brațe, iar concurenții i-au aplaudat pentru inițiativa curajoasă de a intenționa să-și lege destinele.

Florin Pastramă a cerut-o de soție pe Brigitte Sfăt
Florin Pastramă a cerut-o de soție pe Brigitte Sfăt

Raluca Podea trebuia să se mărite cu Florin Pastramă

”La anul, mă mărit. E clar, e bătut în cuie. Ne iubim, nu are rost să mai aşteptăm”, a mărturisit Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă anul trecut, pentru wowbiz.ro. De asemenea, blondina a recununoscut și că planurile lor de a-și întemeia o familie împreună erau deja concretizate. ”Vrem să recurgem la inseminare artificială. Voiam să o facem în 2018, dar planurile ne-au fost date peste cap de nişte lucruri şi am amânat-o.

Dar vrem să rămân gravidă, şi fiind vorba de inseminare artificială chiar se poate, pe data de 13 martie. Adică fix de ziua lui. Şi vrem gemeni, că nu vreau să stau tot timpul gravidă”, a mai adăugat sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×