Cătălin Botezatu tranşează scandalul cu Iulia Albu: „Înţepăturile ei sunt gratuite”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
15/05/2019, 16:44
Cătălin Botezatu tranşează scandalul cu Iulia Albu: „Înţepăturile ei sunt gratuite” GALERIE FOTO
Catalin Botezatu face lumina in scandalul cu Iulia Albu

Cătălin Boteazatu a rupt tăcerea și a vorbit despre adevăratul motiv pentru care a izbucnit scandalul dintre el și Iulia Albu! Cei doi au participat la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, unde Iulia Albu a ținut un discurs de rămas bun în care a spus că unii care au venit la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu au venit ”pentru a fixa cuiul pe care i l-au bătut deja demult în sicriu”.

Cătălin Botezatu spune de unde a plecat scandalul cu Iulia Albu

Cătălin Botezatu a rămas surprins de discursul Iuliei Albu și chiar deranjat. „A început să spună că „unii au venit aici să bată cuie”, lucru care m-a durut.  De aceea, acum, nu înțeleg atitudinea Iuliei și atacurile ei fără noimă”.

Ulterior, Iulia Albu a afirmat: ”Eu cu Botezatu nu am mai vorbit de mult timp şi nu am fost niciodată prieteni. Ultima dată când l-am văzut era într-un supermarket, de fapt, nu l-am văzut pe el, ci nişte chiloţi făcuţi de el… Eu nu am nominalizat pe nimeni în discursul meu”.

Catalin Botezatu scandal Iulia Albu
Un scandal a izbucnit intre Catalin Botezatu si Iulia Albu, dupa inmormantarea lui Razvan Ciobanu

Poate din cauza faptului că ea nu mai este colega noastră are niște frustrări

Acum, Cătălin Botezatu a revenit și a lăsat să se înțeleagă că Iulia Albu este deranjată de faptul că nu mai face parte din juriul emisiunii Bravo, ai stil, de la Kanal D! „Eu l-am iertat… Răzvan era un copil mare. L-am iertat de multe ori. Mă gândesc tot timpul la el. Îmi pare rău, cu bune, cu rele, era un băiat bun.

Mama lui Răzvan a venit în timpul slujbei la noi şi ne-a rugat ca unul dintre noi să ţină un speach, am văzut apoi că Iulia Albu s-a dus la mama lui Răzvan, i-a cerut permisiunea să vorbească ea, i-a dat voie, a spus ce considera că trebuie să spună, că Răzvan şi-ar fi dorit să fie aplaudat.

Că ea a vrut să înţepe pe cineva, nu cred că a reuşit. După ce moare un om trebuie să rămână doar lucrurile frumoase. Înţepăturile ei,… eu o consider o fată extraordinară, au fost gratuite. Am înţeles că a spus că nu s-a mai întâlnit cu mine demult, dar a văzut nişte chiloţi prin hipermarket. Dacă-şi aduce aminte şi ea la începutul carierei, începutul vieţii ei, s-a îmbrăcat cu câteva rochii de la mine, când era cu Mihai, m-a onorat treaba asta pentru că era şi este o femeie frumoasă.

Înţepăturile ei sunt gratuite. Eu înţeleg. Poate din cauza faptului că ea nu mai este colega noastră, are nişte… nici măcar nu vreau să spun frustrări, ea nu este o femeie frustrată, dar eu o înţeleg, am susţinut-o tot timpul. Nici de data asta nu va reuşi (n.r. scandal)”, a declarat Cătălin Botezatu într-un interviu pentru Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×