Bărbatul acuzat că l-a urmărit pe Răzvan Ciobanu rupe tăcerea: “Am fost la locul nepotrivit”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/05/2019, 14:15
Bărbatul acuzat că l-a urmărit pe Răzvan Ciobanu rupe tăcerea: “Am fost la locul nepotrivit” GALERIE FOTO
Un bărbat a fost acuzat după moartea designerului Sursa foto: Hepta.ro

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident auto pe 29 aprilie, în localitatea Săcele din Constanța. Se pare că, circumstanțele suspecte în care și-a pierdut viața designerul Răzvan Ciobanu încă sunt discutate în media și se caută în continuare suspecți.

Un bărbat a fost acuzat după moartea lui Răzvan Ciobanu

S-au formulat multe ipoteze legat de moartea suspectă a designerului Răzvan Ciobanu. Un alt ,,suspect” a fost luat la întrebări în această anchetă. Bărbatul a fost acuzat că l-ar fi urmărit pe Răzvan Ciobanu. ,,Suspectul” dezminte toate acuzațiile care i se aduc și rupe tăcerea.

,,Pe Răzvan Ciobanu l-am cunoscut în 2007 sau 2008… Îşi făcuse un magazin pe Calea Victoriei şi m-a invitat şi pe mine la deschidere… Răzavn Ciobanu avea prietenii lui din lumea mondenă, iar eu fac parte din altă lume. Nu am fost prieten cu el, nu sunt prieten cu el. Nu i-am dat droguri. Nu l-am urmărit. În 2008 am fost arestat într-un dosar „Cocaină pentru vip-uri”, la fel cum a fost şi Răzvan Ciobanu „Cocaina pentru vip-uri 2″ a fost o confuzie. Răzvan nu a avut nicio datorie la mine, nu am avut o prietenie strânsă cu el, Am fost la locul nepotrivit”, a declarat Ciobanu Vasile pentru emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show (XNS).

Vasile Ciobanu, ,,suspectul” explică că este doar o coincidență de nume și a recunoscut că s-a văzut cu designerul doar în anturajul unor prieteni comuni, dar că ei doi nu au fost prieteni, ci doar simple cunoștințe.

Conform testelor medicale, în organismul designerului s-au găsit ,,urme de cocaină și metamfetamine”. ,,Avea 5 substanțe la testul rapid. Ele vin, oficial, peste 3 săptămâni”, a dezvăluit Capatos, la Antena 1.

Moartea lui Ciobanu încă anchetată
Un nou suspect în ancheta morții lui Răzvan Ciobanu
Sursa foto: Facebook.com

Răzvan Ciobanu a recunoscut dependența de droguri

„Drogurile sunt un termen foarte larg. Singurul drog pe care l-am încercat a fost cocaina. Cocaina este un drog social, nu este un drog care dă dependență. Aș putea să spun că în 2009 am vrut să văd cum e să fii Mick Jagger. N-am mai vrut să fiu Tom Ford, am vrut să fiu Mick Jagger. M-am gândit să văd ce inseamnă să trăiești pe principiul unui rock star. (…) Dacă nu aș fi cheltuit bani pe cocaină, aș fi avut probabil încă 100 de perechi de pantofi pe lângă cei 200 pe care îi am deja. Nu aș șterge cu buretele acea perioadă, nu aș șterge nimic, pentru că lucrurile astea m-au ajutat să fiu cine sunt acum”, a declarat designerul în urmă cu câțiva ani pentru libertatea.net.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×