Știai că Iulia Albu are o soră? Cât este de frumoasă. FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/05/2019, 13:13
Știai că Iulia Albu are o soră? Cât este de frumoasă. FOTO GALERIE FOTO
Sora Iuliei Albu Sursa Foto: Facebook

Pe Iulia Albu o cunoaște o țară întreagă, dar pe sora acesteia nu mulți au văzut-o. Tânăra se numește Karin și nu și-a dorit niciodată să fie în lumina reflectoarelor, așa cum a ales Iulia. Cum arată ea și cu ce se ocupă?

Cum arată sora Iuliei Albu?

Karin Voichiță este sora Iuliei Albu. Acesta are 34 de ani și nu a ales lumea publică așa cum a vrut fosta soție a lui Mihai Albu. Rare au fost ocaziile în care vedeta a apărut la braț alături de sora ei la evenimente, astfel că nu multe persoane o cunosc. Fostul juraț de la Bravo, ai Stil i-a respectat dorința lui Karin de a avea o viață discretă, departe de ochii curioșilor.

Asemănarea dintre cele două este izbitoare, ambele cu niște ochi superbi deschiși la culoare și cu niște trăsături frumoase. Sora Iuliei este economistă și a lucrat în anul 2016 la business development.

Cum arată și ce face sora Iuliei Albu?
Sora Iuliei Albu
Sursa Foto: Facebook

Iulia Albu, despre viața de familie

Sora Iuliei se pare că nu și-a găsit încă sortitul cu care să facă pasul cel mare, dar o are mereu pe vedetă aproape pentru sfaturi legate de căsnicie, dat fiind faptul că fashion-editorul a trecut deja printr-un mariaj. „Părinții mei nu au fost niciodată de acord cu căsătoria noastră, pentru că e o diferență de 20 de ani între mine și Mihai. Și, sincer, nu știu ce părinte ar putea să-și dorească acest lucru. Nici eu nu mi-am închipuit o secundă că așa va fi. Însă nu poți să-ți alegi un soț, să-l programezi, să-ți faci o lista și apoi să-l iei”, spunea fashion-editorul.

„Cred că părinții au și ei un rol foarte important. Ar trebui așteptat destul de mult până la acest pas, pentru că e foarte greu să dai timpul înapoi. Pentru bărbați e recomandat să aibă cât mai multe femei. În schimb, pentru femei e rușinos să aibă mai mulți parteneri sexuali”, a mai mărturisit vedeta despre decizia de a se căsători.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×