Iulia Albu, atac la Cătălin Botezatu. Scandal după înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/05/2019, 21:34
Iulia Albu, atac la Cătălin Botezatu. Scandal după înmormântarea lui Răzvan Ciobanu GALERIE FOTO
Iulia Albu Sursa Foto: Facebook

Iulia Albu spune tot! Vedeta continuă să fie acidă cu Cătălin Botezatu după declarațiile acestuia în privința discursului ei aspru de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Ce i-a reproșat aceasta?Eu stiam de la Razvan clar ca mi-a spus el ca si-ar dori la inmormantare sa fie aplaudat pe ultimul drum si asta am dorit sa fac”, a spus Iulia Albu.

Iulia Albu, atac la adresa lui Cătălin Botezatu

Totul a pornit de la anumite pasaje din discursul Iuliei Albu de la înmormântarea lui Ciobanucare, se pare, nu au fost rostite atent pentru a atinge anumite persoane din anturajul creatorului de modă. Cătălin Botezatu a fost unul dintre aceștia. Designerul s-a simțit vizat atunci când Iulia Albu a spus că unii „prieteni” au venit la înmormântare doar pentru a bate cuiele mai adânc.

”Mama lui Răzvan a permis ca o persoană din lumea fashionului să spună câteva vorbe în memoria lui Ciobanu! Eu și Raluca Bădulescu am desemnat-o pe Ilinca Vandici să vorbească și ea a făcut-o, printre lacrimi și cu multă durere în glas! După care, Iulia a ținut și ea să zică și ea ceva, dar, într-adevăr, a înțepat un pic. A început să spună că ”unii au venit aici să bată cuie”, lucru care m-a durut!”, a declarat Cătălin Botezatu despre situația creată între el și celebra Iulia Albu, conform wowbiz.ro.

Iulia Albu, atac Botezatu după înmormântarea lui Ciobanu
Iulia Albu
Sursa Foto: Facebook

„Am vazut niste chiloti facuti de el

„Eu stiam de la Razvan clar ca mi-a spus el ca si-ar dori la inmormantare sa fie aplaudat pe ultimul drum si asta am dorit sa fac. Fiind rugata de mama lui am tinut si un discurs.

Eu cu Botezatu nu am mai vorbit de foarte mult timp pentru ca nu am fost niciodata prieteni. Ultima data cand l-am vazut…dar nu l-am vazut pe el, dar eram intr-un supermarket si am vazut niste chiloti facuti de el, dar nu m-am gandit sa-l sun. Eu nu-mi cumpar din supermarket lenjerie” a povestit Iulia Albu la Maruta in emisiune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×