Ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață. Ce făcea designerul cu câteva ore înainte de accident

în Stiri mondene
09/05/2019, 13:35
Ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață. Ce făcea designerul cu câteva ore înainte de accident GALERIE FOTO
Răzvan Ciobanu, ultimele iamgini în viață Sursa Foto: Facebook

Ce a făcut Răzvan Ciobanu în ultimele momente înainte de accidente? Iată ultimele imagini cu acesta în viață! Răzvan Ciobanu s-a aflat la un festival renumit, alături de câțiva prieteni, înainte să să-și găsească sfârșitul în accidentul rutier violent produs la scurt timp.

Ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață!

Camerele de luat vederi din ultimul loc în care s-a aflat Răzvan Ciobanu a dezvăluit ce a făcut înainte să moară. Creatorul de modă se afla la o masă a unui restaurant select din Constanța, alături de numeroși prieteni care au venit la renumitul festival de muzică Sunwaves. Dar domnul Cercel e cu o doamnă lângă el? Că soţia era în Bali. E o tipă acolo, parcă îl mângâie pe cap. L-a luat în braţe. Poate din cauza asta se ascunde de presă, că era cu o domnişoară. Să nu afle nevasta lui… Vede acum“, a spus Mara Bănică la XNS.

Pe 29 aprilie, în a doua zi de Pește, celebrul designer a plecat de la petrecere și a pornit pe drumul morții. Accidentul s-a produs din cauza faptului că el a pierdut controlul volanului, mașina pe care o conducea a ricoșat în câțiva copaci, iar mai apoi s-a rostogolit de mai multe ori. Din cauza faptului că nu purta centura de siguranță, creatorul de modă a fost proiectat afară din automobil. Vehicului era înmatriculat pe numele Mădălina Ignatuc, soția lui Iulian Cercel, cel care se afla la masa lui Răzvan Ciobanu.

Apartamentul lui Răzvan Ciobanu, devastat după moartea lui

„Apartamentul era devastat. Umeraşe peste tot. Am spus vă rog să strângeţi tot. Cine a făcut aşa ceva clar caută ceva şi există riscul să pună ceva în casă. Atât a fost discuţia pe care am avut eu cu mama lui Răzvan.

Hainele lui scumpe nu mai erau, parfumurile lui nu mai erau. Eu nu pot să-l acuz pe acest Sorin Oprea (n.r. bărbatul care ar fi fost în apartamentul designerului la scurt timp după moartea acestuia) că a luat ceva din apartament”, a declarat Laura Vicol, avocata și buna lui prietenă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×